https://inno3d.com/product/inno3d-geforce-rtx-3060-ti-ichill-x3-red-lhr LHR yazan tek model bu sizin kart bu ise o kablo LED kablosudur o zaman.
Üstteki hatayı da sadece LoL oyununda mı alıyorsun?
Evet o zaman led kablosu olarak kabul ediyorum. Tırsmadan topluyorum tekrar

Lol de bu hatayı veriyor.
GAT5te aşağıdaki hatayı…. PC’yi toplayıp olay görüntüleyicisindeki hatayı da yazarım hemen
Evet o zaman led kablosu olarak kabul ediyorum. Tırsmadan topluyorum tekrar

Lol de bu hatayı veriyor.
GAT5te aşağıdaki hatayı…. PC’yi toplayıp olay görüntüleyicisindeki hatayı da yazarım hemen
https://inno3d.com/product/inno3d-geforce-rtx-3060-ti-ichill-x3-red-lhr LHR yazan tek model bu sizin kart bu ise o kablo LED kablosudur o zaman.
Üstteki hatayı da sadece LoL oyununda mı alıyorsun?
Benzer süreler içinde aldığım olay görüntüleyicisi kodları
Uyarı 26.08.2025 20:55:00 Display 4101 Yok
nvlddmkm görüntü sürücüsü yanıt vermeyi kesti ve başarıyla bu durumdan kurtuldu.
Hata 26.08.2025 20:54:55 nvlddmkm 153 Yok
nvlddmkm kaynağındaki 153 Olay Kimliği'nin açıklaması bulunamıyor. Bu olayı başlatan bileşen yerel bilgisayarınızda yüklü değil veya yükleme bozulmuş. Bileşeni yerel bilgisayara yükleyebilir veya yüklüyse onarabilirsiniz.
Olay başka bir bilgisayardan başlatıldıysa, olayla birlikte görüntüleme bilgileri kaydedilmiş olmalıdır.
Olayla birlikte aşağıdaki bilgiler eklendi:
\Device\Video3
Error occurred on GPUID: 100
İleti kaynağı var ancak ileti, ileti tablosunda bulunamadı.
Hata 26.08.2025 20:54:55 nvlddmkm 13 Yok
nvlddmkm kaynağındaki 13 Olay Kimliği'nin açıklaması bulunamıyor. Bu olayı başlatan bileşen yerel bilgisayarınızda yüklü değil veya yükleme bozulmuş. Bileşeni yerel bilgisayara yükleyebilir veya yüklüyse onarabilirsiniz.
Olay başka bir bilgisayardan başlatıldıysa, olayla birlikte görüntüleme bilgileri kaydedilmiş olmalıdır.
Olayla birlikte aşağıdaki bilgiler eklendi:
\Device\Video3
Graphics Exception: ESR 0x50df30=0x2c0009 0x50df34=0x0 0x50df28=0xf812b60 0x50df2c=0x1104
İleti kaynağı var ancak ileti, ileti tablosunda bulunamadı