Yeni sürücüler de sonuç vermezse LoL Vanguard gibi yazılımları komple sil tekrar yüklemeyi dene ya da format atmayı da deneyebilirsin.

Yeni sürücüler de sonuç vermezse LoL Vanguard gibi yazılımları komple sil tekrar yüklemeyi dene ya da format atmayı da deneyebilirsin.

inan hepsini yaptım :( win11'den 10 a geçtim 2 kere formatladım 2 kere oyunu değiştirdim dx12 olan her oyunda yapıyor pcnin prizini değiştirdim... sorun aynı

Farklı bir ekran kartı ile test ettin mi? Ayrıca RAM'leri de Memtest ile test edersen onları da elersin sağlam mı değil mi diye.

Farklı bir ekran kartı ile test ettin mi? Ayrıca RAM'leri de Memtest ile test edersen onları da elersin sağlam mı değil mi diye.

Son çare donanım testi kaldı zaten bi ekran kartı deneyeceğim memtest'i de flasha attım bi müsait 2 saatte yapacağım. Sonuçları yazarım ilgin için teşekkürler

Son çare donanım testi kaldı zaten bi ekran kartı deneyeceğim memtest'i de flasha attım bi müsait 2 saatte yapacağım. Sonuçları yazarım ilgin için teşekkürler
DDU ile siliyorum yanlış mı yapıyorum anlamadım bu dosyalar silinmiyor formattada silinmiyor. Karpersky indirdim tarattım o da işe yaramadı 2 sürücü var gibi görünüyor pc'de sence nasıl çözerim

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-09-04 234459.webp
    Ekran görüntüsü 2025-09-04 234459.webp
    31,3 KB · Görüntüleme: 32
Son düzenleme:
DDU ile sürücü kaldırma rehberine göre güvenli moda geçip kaldırman önerilir. Rehbere göre yaptın mı her şeyi?

Resimdeki dosyalar Windows old klasörü yani eski işletim sistemindeki dosyalar, siz yükseltme mi yaptınız?

DDU ile sürücü kaldırma rehberine göre güvenli moda geçip kaldırman önerilir. Rehbere göre yaptın mı her şeyi?

Resimdeki dosyalar Windows old klasörü yani eski işletim sistemindeki dosyalar, siz yükseltme mi yaptınız?
Yükseltme yapmadan önce de böyleydi, yükseltme yapıp bakmak istedim hala böyle. Yükseltme yapıp ddu ile sildim ekran kartı sürücüsü yüklemedim ve hata almıyorum… 2024 yılından kalma bir sürücüyle idare edeceğim sürücü hatası olduğunu anladım diyebilirim..