Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Aeronight

Üstün
Makaleler
61
Yer
Noxus
Merhaba. Cyberpunk'ta ufak bir sorun yaşadım ve oyunu sildim. Aynı zamanda NVIDIA güncellemesi gelmiş sanırsam. Tam emin değilim. Neyse işte oyunu geri yükledim ve bir girdim, grafikler berbat görünüyor. Test etmek için RT açtığımda oyunun çöktüğünü gördüm. Anladım ki ekran kartı sürücüm zortlamış. DDU ile silip NVIDIA App temiz kurulum ile yeniden yükledim. Bu sefer daha net görebilmek için path tracing açtığımda gördüğüm manzara bu. Yeniden DDU ile silip mi yükleyeyim, ne dersiniz? 3060 Ti kullanıyorum.

DLSS dönüştürücü modeli ile bu şekilde görünüyor.

1742924955967.webp

1742924970212.webp

FSR açtığım zaman bu şekilde.

1742925004308.webp

Ayrıca DLAA de çalışmıyor gibi görünüyor.

1742925119713.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Sorun şurada. Ben bu sürücü ile geldiğinden beri yani 18 marttan beri oynuyorum. Oyunu silip yeniden yükledim ve sonuç bu. Şimdi yeniden silip yüklüyorum. Bakalım ne olacak? Oyun yüklendikten sonra eski sürücü denerim.

Oyun dosyalarındaki bir hatadan olduğunu düşünüyorum. Witcher 3'te DLSS ile alakalı sorun yaşamadım. Veya God of War Ragnarök'te. Oyunu tamamen silip yüklediğimde sorun çözüldü gibi duruyor. Herhangi bir sürücü düşürme yapmadım. En güncel NVIDIA sürücüsündeyim.

1742939605296.webp

1742939652492.webp

Sorunu deneme yanılmayla çözdüm. Anti-Alising kapatınca oluyor bu sorun.
Sanırsam en son sürücülerde NVIDIA'da bu tarz sorun yaşayan birkaç kişi görmüştüm. Daha önceki bir sürücüye geçmeni tavsiye ederim.

Oyuna DLSS 4 güncellemesi geldiğinden beri bende çöküyor. 4070 Ti super kullanıyorum.

Reddit'te de bu sorunla alakalı konular açılmıştı.

Sorun şurada. Ben bu sürücü ile geldiğinden beri yani 18 marttan beri oynuyorum. Oyunu silip yeniden yükledim ve sonuç bu. Şimdi yeniden silip yüklüyorum. Bakalım ne olacak? Oyun yüklendikten sonra eski sürücü denerim.

Oyun dosyalarındaki bir hatadan olduğunu düşünüyorum. Witcher 3'te DLSS ile alakalı sorun yaşamadım. Veya God of War Ragnarök'te. Oyunu tamamen silip yüklediğimde sorun çözüldü gibi duruyor. Herhangi bir sürücü düşürme yapmadım. En güncel NVIDIA sürücüsündeyim.

1742939605296.webp

1742939652492.webp

Sorunu deneme yanılmayla çözdüm. Anti-Alising kapatınca oluyor bu sorun.

Son düzenleme:
Çözüm