theodore bagwell

Başarılı
Yer
Fox River Hapishanesi
Yarın kartı aldığım yere bakıma götüreceğim termal ped ve macun değişecek sanırım 1.000 TL'ye. Bakıma başlamadan önce orada test etmelerini isteyeceğim. Ardından o sonuçlarla bakımlı halini karşılaştıracağım. Fakat hangi değerler gelirse bakımın sorunsuz olacağını bilmiyorum.
Bakımsız hali:

1764601772083.webp

Bakımdan sonra bu değerler ortalama ne kadar inmeli? Fanlar Full de iken bu derecelere ulaşıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yarın kartı aldığım yere bakıma götüreceğim termal ped ve macun değişecek sanırım 1.000 TL'ye. Bakıma başlamadan önce orada test etmelerini isteyeceğim. Ardından o sonuçlarla bakımlı halini karşılaştıracağım. Fakat hangi değerler gelirse bakımın sorunsuz olacağını bilmiyorum.
Bakımsız hali:

Eki Görüntüle 206974

Bakımdan sonra bu değerler ortalama ne kadar inmeli? Fanlar Full de iken bu derecelere ulaşıyor.

Sıcaklığın (hotspot) 80 - 85 seviyesine, fanların da 1800 - 2000RPM civarına inmesi gerekli en azından. Kaç yıldır bakım yapılmadı?

Son düzenleme:
Yapılmamış çok yüksek ihtimalle. Macun yerine zift sürmedilerse tabii.

105 derece Hotspot'u geçtim bu değerlere bir de fanları fulleyip ulaşıyor. Bayağı kötü.
Evet hocam. 13900 TL'e aldım bunu. Gönül isterdi ki 4xxx serisinde bir şeyler almak fakat para buna yetti. Kart güçlü, güçlü olmasına fakat bana göre tek dezavantajı fazla güç tüketmesi :D.

Bakım sonrası değerler bu şekilde. @Yusuf7878 . Değerler normal mi hocam şu an? 4X MSAA açık.

1764672679892.webp

Son düzenleme: