Bütçe
30.000 - 35.000 TL
Broadcast galiba alternatifi yok. Broadcast yeni gelen güncellemeler ile de seviyeyi biraz daha ileri taşıdılar.

Reflex alternatifi var. Ama ne kadar etkilidir bilmiyorum.

FSR 4.0 ile ilk defa kart üzerinden deneyecekler. Bu konuda da çıkış dönemi resmi veya kanalların yaptığı testleri çok ciddiye almayın. Olay yine kullanıcı deneyimleri ve yeni çıkan oyunlarda, ne kadar oyun desteklediği vb. ile ortaya çıkacak.

Kişisel düşüncem 3080 Ti varken, 9070 XT geçmek için beklenebilir. Bence 5-6 ay kartın yaşayacağı sorunlar, kullanıcı deneyimleri vb. inceleyin. Ayrıca ben 3080 Ti varken 50K serisine de geçmezdim. Şimdilik bekleyip sadece incelemeler, forumdaki teknik destek kısımlarına falan arada bakın.

Bence hic gerek yok. Bir sonraki nesile belki.

Nvidia alıp geçebilirsiniz ancak aldıktan sonra iade edebileceğiniz bir siteden alın Amazon ve Hepsiburada gibi. Eksik ROPs çıkarsa diğerleri iade konusunda uğraştırıyor.

Şahsen geçmezdim, kartını satıp en iyi ihtimalle üstüne bir 3080Ti parası daha daha eklemen gerekecek.
Lakin aralarında 2 katlık performans farkı yok, yani kesinlikle fiyat farkına değer fark olmayacak.
Eki Görüntüle 131545
Eğer bu güce ihtiyacın yoksa gereksiz masraf yapmış olacaksın.
Sonuçta 3080Ti'dan bahsediyoruz, en az 2 nesil daha rahat rahat götürecek güce sahip.

Yine de param var güncellemek istiyorum dersen evet geçilebilir, 9070XT açık ara fiyat bandının en iyi kartı.
Teşekkürler Yorumlarınız için. Beklemeye karar verdim.

Teşekkürler Yorumlarınız için. Beklemeye karar verdim.
Nvidia 6000 serisine kadar bekleyebilirsiniz. O jenerasyonda Nvidia kendini düzeltip AMD daha da iyi işler çıkartabilir. 3080 Ti yeterli bir kart ancak yukarıda arkadaşın da dediği gibi 9070 XT fiyat/performans ve FPS per dollar (her dollar için alınan fps) konusunda en iyisi piyasada.

3080 Ti gibi güzel kartın varken geçilmez AMD'nin tek avantajı oyunda salt performans iyi olması öbür teknolojiler de NVIDIA önde hala en basitinden CRT monitörüm için bile NVIDIA CVT timing veya interlaced desteği sağlıyor 4:3 aspect ratio destekli DLDSR vs. ve RTX video Super Resolution özelliğini de kullanmaya başladım bayağı harika bir şeymiş bunlar eklenince NVIDIA vazgeçilmez oluyor benim için.