2254

Üstün
Makaleler
7
Reddit'te bir kullanıcı 4000 ve 3000 serisinin yaşadığı sorunları paylaşmış. Özellikle Cyberpunk 2077, Alan Wake 2, God of War: Ragnarok, ındiana jones and the great circle gibi oyunlarda çökme, donma vb sorunlar yaşanıyor. Kendim 4070 Ti super kullanan biri olarak DLSS 4 güncellemesi geldiğinden beri Cyberpunk'ta çökme sorunu yaşıyorum. Yeni güncellemeden önce hiç böyle bir sorun yoktu. Sadece bu oyunda oluyor. NVIDIA'nın artık eski serilere yönelikte güncellemeler yayınlaması ve bu sorunları çözmesi gerekiyor. 50 serisine odaklı güncelleme yapıyorlar. Ve hala sıkıntılar yaşanıyor. NVIDIA App yüzünden kaybettiğimiz performans kaybını saymıyorum bile. Madem sorunlu ve düzeltmeyeceksiniz neden getirdiniz bu özellikleri?

Reddit'te bir kullanıcı 4000 ve 3000 serisinin yaşadığı sorunları paylaşmış. Özellikle Cyberpunk 2077, Alan Wake 2, God of War: Ragnarok, ındiana jones and the great circle gibi oyunlarda çökme, donma vb sorunlar yaşanıyor. Kendim 4070 Ti super kullanan biri olarak DLSS 4 güncellemesi geldiğinden beri Cyberpunk'ta çökme sorunu yaşıyorum. Yeni güncellemeden önce hiç böyle bir sorun yoktu. Sadece bu oyunda oluyor. NVIDIA'nın artık eski serilere yönelikte güncellemeler yayınlaması ve bu sorunları çözmesi gerekiyor. 50 serisine odaklı güncelleme yapıyorlar. Ve hala sıkıntılar yaşanıyor. NVIDIA App yüzünden kaybettiğimiz performans kaybını saymıyorum bile. Madem sorunlu ve düzeltmeyeceksiniz neden getirdiniz bu özellikleri?

Kanka AMD kötü ya hep Wattman hatası veriyor. (!). Ne oldu şimdi? Şimdi Nvidia'da bozdu. Intel mi alalım?

Şu kartları bir salsak mı? Dönemine göre mi yargılasak? Yıl 2025 hala WattMan diye tutturanlar var. Teknoloji kanalları 9070 önüne kırmızı halı serdi resmen. Şimdi de AMD geçtik seneye Intel.

Oyun için ise AMD performansı bir tık daha iyi ve fiyatı da.

Anlatamazsiniz hocam yıl olmuş 2025 daha hala Intel'in sorunlarını ve performans düşüşünü bilmeden biz Intel ile devam diyenler var...
AMD WattMan çok ısınıyor kanka ya falan işte bizim anlayışımız.

Bende 4070 kullanıcısı olarak driver performansından gerçekten çok şikayetçiyim. Her çıkan yeni sürücü ile performans git gide düşmekte. İnternette 566.36 sürücüsünün 4000 serisi kartlar için en iyi ve ideal olduğuna dair bir sürü reddit postu var bende bu duruma anlam veremiyorum.