Bende niye olmadı o zaman? 6600XT ve RX570 kullandım? :D Kronik bir sorunmuş gibi konuşuyorsunuz. Kronik olsaydı herkeste olurdu. NVIDIA tarafında da sorun yaşayanlar var. 3-5 kişi sorun yaşıyor sorunlu diyemezsin.

RX 6600XT RX 6500XT RX 7700XT, Tüm bu kartlar da stutter sorunu yaşadım. Kronik bir sorun evet çoğu kişi de var, Forum da bazı insanlarda da aynı durum. NVIDIA'ya geçince düzeldiklerini söylediler, aynı şekil de ben de geçtim (hiçbir problemim kalmadı) Ben hiçbir zaman NVIDIA Kraldır demiyorum demem de, Parası olan az sorun yaşamak isteyen alır. Mesajı Editlemişim, 9000 serisi önermişim. Bence bundan yola çıkarak fan boy olmadığımı anlayabilirsiniz fan boy muamelesi yapmışsınız biraz.

Ekstra olarak, yabancı forum sitelerinde de stutter sorununu yaşayan insanlar bulunmaktadır bilginiz olsun.

83'lü patchle geçirdiklerini iddia ediyorlar.
1742840871764.webp
ben en son bunu güncelledim en günceli galiba. Sorun yaşamadım hocam dediğim gibi.

Bende niye olmadı o zaman? 6600XT ve RX570 kullandım? :D kronik bir sorunmuş gibi konuşuyorsunuz. Kronik olsaydı herkeste olurdu. NVIDIA tarafında da sorun yaşayanlar var. 3-5 kişi sorun yaşıyor sorunlu diyemezsin.

Her nihayetin de olan kullanıcıya oluyor, firmalar parayı cebe indiriyor, NVIDIA da problemli AMD de, zaten hocam %100 sorunsuz olması imkansız ki teknoloji biraz da şansı işi, bilhassa bilerek hareket etmekte fayda var, mesela 9000 serisi 5000 serisinden kat ve kat iyi. Rezalet bir seri çıkardılar 5000 için.

RX 6600XT RX 6500XT RX 7700XT, tüm bu kartlar da stutter sorunu yaşadım. Kronik bir sorun evet çoğu kişi de var, forum da bazı insanlarda da aynı durum. NVIDIA'ya geçince düzeldiklerini söylediler, aynı şekil de ben de geçtim (hiçbir problemim kalmadı) ben hiçbir zaman NVIDIA kraldır demiyorum demem de, parası olan az sorun yaşamak isteyen alır. Mesajı editlemişim, 9000 serisi önermişim. Bence bundan yola çıkarak fan boy olmadığımı anlayabilirsiniz fan boy muamelesi yapmışsınız biraz.

Ekstra olarak, yabancı forum sitelerinde de stutter sorununu yaşayan insanlar bulunmaktadır bilginiz olsun.

Eki Görüntüle 135036 ben en son bunu güncelledim en günceli galiba. Sorun yaşamadım hocam dediğim gibi.

Evet öyle gelmiş. Bende güncelliyorum şimdi. KYK'da kaldığımdan seyrek güncelliyorum ama güncelledim.

Ben şahsen 572.60 da bir problem yaşamadım, gene droplar oluyor ama, son gelen güncellemede başka problemler çıktığı da reddit üzerinden izlenmekte. O yüzden stabil ve performanslı bir driver çıkana kadar idare edeceğim, size de aynısını öneririm.

RX 6600XT RX 6500XT RX 7700XT, tüm bu kartlar da stutter sorunu yaşadım. Kronik bir sorun evet çoğu kişi de var, forum da bazı insanlarda da aynı durum. NVIDIA'ya geçince düzeldiklerini söylediler, aynı şekil de ben de geçtim (hiçbir problemim kalmadı) ben hiçbir zaman NVIDIA kraldır demiyorum demem de, parası olan az sorun yaşamak isteyen alır. Mesajı editlemişim, 9000 serisi önermişim. Bence bundan yola çıkarak fan boy olmadığımı anlayabilirsiniz fan boy muamelesi yapmışsınız biraz.

Eki Görüntüle 135036 ben en son bunu güncelledim en günceli galiba. Sorun yaşamadım hocam dediğim gibi.

Her nihayetin de olan kullanıcıya oluyor, firmalar parayı cebe indiriyor, NVIDIA da problemli AMD de, zaten hocam %100 sorunsuz olması imkansız ki teknoloji biraz da şansı işi, bilhassa bilerek hareket etmekte fayda var, mesela 9000 serisi 5000 serisinden kat ve kat iyi. Rezalet bir seri çıkardılar 5000 için.

Demek istediğinizi anladım ama yanlış biliyorsunuz. "çoğu kişide var" kronik anlamına gelmiyor. Kronik demek o modelin hepsinde olduğu anlamına geliyor. İsterseniz kronik ne demek araştırın biraz. Ayrıca çoğu kişide yok. Forumda bir sürü AMD kullanıcısı var. Çoğunda böyle bir sorun yok. NVIDIA Fanboy'u olduğunuzu düşünmüyorum ama, AMD'ye karşı bir haterlık oluşmuş gibi. Kronik olmayan bir şeye kronik diyorsunuz çünkü. Sorun yaşadığını iddia ettiğiniz arkadaşlarla da bu sorunu çok tartıştım. 4060 alıp yine aynı sorunları yaşadı o arkadaşlardan birisi. Ama hala forumda AMD'yi kötülüyor. Aldığı 3 kartında 2 tanesi 2.eldi. Üst üste sorunlu geldi diyor ama ne malum temiz kart aldığı?

Demek istediğinizi anladım ama yanlış biliyorsunuz. "çoğu kişide var" kronik anlamına gelmiyor. Kronik demek o modelin hepsinde olduğu anlamına geliyor. İsterseniz kronik ne demek araştırın biraz. Ayrıca çoğu kişide yok. Forumda bir sürü AMD kullanıcısı var. Çoğunda böyle bir sorun yok. NVIDIA Fanboy'u olduğunuzu düşünmüyorum ama, AMD'ye karşı bir haterlık oluşmuş gibi. Kronik olmayan bir şeye kronik diyorsunuz çünkü. Sorun yaşadığını iddia ettiğiniz arkadaşlarla da bu sorunu çok tartıştım. 4060 alıp yine aynı sorunları yaşadı o arkadaşlardan birisi. Ama hala forumda AMD'yi kötülüyor. Aldığı 3 kartında 2 tanesi 2.eldi. Üst üste sorunlu geldi diyor ama ne malum temiz kart aldığı?

Dumpvidia muridleri anlamaz dumpvidia yüzünden yanar aldırış etmezler.

Dumpvidia muridleri anlamaz dumpvidia yüzünden yanar aldırış etmezler.

AMD haterlığı bitmez hocam. 10 sene önceki seride kalmış insanlar. 9000 serisinin gazı olmasa 9000 serisine de laf edecekler. Hiç AMD kart önermeyen videooyun "batuhan bozkan" bile 7000 serisi için tertemiz diyor. 6000 serisinden itibaren sürücü sorununu çözdüklerinden bahsediyor. Yine de FSR 3 ve kötü RT performansından ötürü 6000 ve 7000 serisinin alınamaz olduğunu NVIDIA'nın daha iyi olduğunu söylüyor. 9000 serisinde ise AMD öneriyor. Çünkü teknoloji olarak da fena iş çıkarmadılar. Objektif yorum budur. Bu arkadaş belki son 5 yıldır AMD önermeyen arkadaşlardan birisi.

AMD haterlığı bitmez hocam. 10 sene önceki seride kalmış insanlar. 9000 serisinin gazı olmasa 9000 serisine de laf edecekler. Hiç AMD kart önermeyen videooyun "batuhan bozkan" bile 7000 serisi için tertemiz diyor. 6000 serisinden itibaren sürücü sorununu çözdüklerinden bahsediyor. Yine de FSR 3 ve kötü RT performansından ötürü 6000 ve 7000 serisinin alınamaz olduğunu NVIDIA'nın daha iyi olduğunu söylüyor. 9000 serisinde ise AMD öneriyor. Çünkü teknoloji olarak da fena iş çıkarmadılar. Objektif yorum budur. Bu arkadaş belki son 5 yıldır AMD önermeyen arkadaşlardan birisi.

Umarım bana dememişsindir diye düşünüyorum sosyal medya da aktif olarak son 2 senedir varım, ve 2 senedir AMD, kartlardan çektiğimi bir Allah bilir bir de ben bilirim. AMD neden önerdim normal de önermem ön yargım var yaşadığım sorunlardan dolayı, olay performans falan değil, olay NVIDIA'nın kurnazlığı sahtekarlığı. AMD bu sefer iyi kart yapmış bunda ne var objektif yorum yapıyoruz sonuçta. Sana cevap vermememin sebeplerinden birisi de, sana laf anlatamayacağım için uğraşmak istemediğim için çünkü sana a desem sen X de kafan da kurmuşsun ona aşılamışsın kendini o yüzden diyalog da kurmak istemedim. Bu AMD önermeyen arkadaşlardan birisi demişsin mesajın da, bana gönderme yaptığını varsayarak mesaja yanıt veriyorum bana gönderme yapmadıysan sorun yok ama yazdıysan bence yazdıklarımı daha dikkatli okuman gerek, ben ne batuhan bozkana bakarım ne de farklı bir X insanına, kendi fikrimi belirtirim hür irademi belirtirim. NVIDIA saçmalamasaydı AMD önermezdim, NVIDIA saçmaladığı için AMD de bu sefer gerçekten iyi kart yaptığı için önerdim fiyat olarak da çok avantajlı.

Edit: 1 sene olmuştur olmamıştır. 7700XT Ryzen 5 7600 sistem de stutter sorunu yaşadım her oyun da, Valorant'sundan tut hikayeli oyunlar da, NVIDIA'ya geçince düzeldi. Şimdi deme yani aynı sistem de mi kullandın o dediğin kartları.

RX 6700XT Ryzen 5 5600 ile kullandım gene aynı sorunu yaşadım. RX 6500XT i3 10100F ile kullanmıştım.