Bende niye olmadı o zaman? 6600XT ve RX570 kullandım?Kronik bir sorunmuş gibi konuşuyorsunuz. Kronik olsaydı herkeste olurdu. NVIDIA tarafında da sorun yaşayanlar var. 3-5 kişi sorun yaşıyor sorunlu diyemezsin.
RX 6600XT RX 6500XT RX 7700XT, Tüm bu kartlar da stutter sorunu yaşadım. Kronik bir sorun evet çoğu kişi de var, Forum da bazı insanlarda da aynı durum. NVIDIA'ya geçince düzeldiklerini söylediler, aynı şekil de ben de geçtim (hiçbir problemim kalmadı) Ben hiçbir zaman NVIDIA Kraldır demiyorum demem de, Parası olan az sorun yaşamak isteyen alır. Mesajı Editlemişim, 9000 serisi önermişim. Bence bundan yola çıkarak fan boy olmadığımı anlayabilirsiniz fan boy muamelesi yapmışsınız biraz.
Ekstra olarak, yabancı forum sitelerinde de stutter sorununu yaşayan insanlar bulunmaktadır bilginiz olsun.
Bende niye olmadı o zaman? 6600XT ve RX570 kullandım?kronik bir sorunmuş gibi konuşuyorsunuz. Kronik olsaydı herkeste olurdu. NVIDIA tarafında da sorun yaşayanlar var. 3-5 kişi sorun yaşıyor sorunlu diyemezsin.
Her nihayetin de olan kullanıcıya oluyor, firmalar parayı cebe indiriyor, NVIDIA da problemli AMD de, zaten hocam %100 sorunsuz olması imkansız ki teknoloji biraz da şansı işi, bilhassa bilerek hareket etmekte fayda var, mesela 9000 serisi 5000 serisinden kat ve kat iyi. Rezalet bir seri çıkardılar 5000 için.