Apple WWDC 2026 etkinliğini Techolay canlı yayınında takip ediyoruz.
iOS 27, macOS 27, iPadOS 27 ve diğer Apple duyurularını yayın boyunca birlikte değerlendiriyoruz.
Eğer havasızlık sıkıntısı varsa kendi kullandığım yöntemi anlatayım, Teknosa'dan bulabildiğim en ucuz laptop soğutucuyu alıp içindeki fanı ve USB kısmını kestim. O fanın varlığı yokluğu bence soğutmaya etki etmiyor ve sürekli bir USB yuvasından güç çekmesi bana sağlıklı gelmiyor. Laptop standı olarak o fansız soğutucuyu kullanıyorum.
Öncelikle masaüstünde sağ tıkla, NVIDIA denetim masası aç, sol en alta sistem bilgisi yazar, ona tıkla. Attığım resimdeki panel açılacak, orada yazar. Ondan sonra şu videoya bakarak ThrottleStop yaparsın.
Öncelikle masaüstünde sağ tıkla, NVIDIA Denetim Masası aç, sol en alta sistem bilgisi yaz, ona tıkla. Attığım resimdeki panel açılacak, orada yazar. Ondan sonra şu videoya bakarak ThrottleStop yaparsın.
Eğer havasızlık sıkıntısı varsa kendi kullandığım yöntemi anlatayım, Teknosa'dan bulabildiğim en ucuz laptop soğutucuyu alıp içindeki fanı ve USB kısmını kestim. O fanın varlığı yokluğu bence soğutmaya etki etmiyor ve sürekli bir USB yuvasından güç çekmesi bana sağlıklı gelmiyor. Laptop standı olarak o fansız soğutucuyu kullanıyorum. Eki Görüntüle 108917