HwMonitor ile bakar mısınız hocam?Çalıştır menüsünden DxDiag yazınca gözüküyor diye biliyorum.
Detaylar
Kim cevapladı?2ortex3
Çalışkan
Böyle.
Dosya Ekleri
2ortex3
Çalışkan
Dizimin üstünde kullanıyorum.
Ondan kapanıyor olabilir, laptop standı ile kullanın problem çözülecektir.
Eğer havasızlık sıkıntısı varsa kendi kullandığım yöntemi anlatayım, Teknosa'dan bulabildiğim en ucuz laptop soğutucuyu alıp içindeki fanı ve USB kısmını kestim. O fanın varlığı yokluğu bence soğutmaya etki etmiyor ve sürekli bir USB yuvasından güç çekmesi bana sağlıklı gelmiyor. Laptop standı olarak o fansız soğutucuyu kullanıyorum.
yusufumm07
Üstün
Öncelikle masaüstünde sağ tıkla, NVIDIA denetim masası aç, sol en alta sistem bilgisi yazar, ona tıkla. Attığım resimdeki panel açılacak, orada yazar. Ondan sonra şu videoya bakarak ThrottleStop yaparsın.
Son düzenleme:
2ortex3
Çalışkan
Öncelikle masaüstünde sağ tıkla, NVIDIA Denetim Masası aç, sol en alta sistem bilgisi yaz, ona tıkla. Attığım resimdeki panel açılacak, orada yazar. Ondan sonra şu videoya bakarak ThrottleStop yaparsın.
Eki Görüntüle 108918
Şöyle bir şey çıktı hocam.
Dosya Ekleri
ONDEARTH
Uzman
Bence bunlar en iyisi katlayıp çantaya atıyorum, 1 yıldır kullanıyorum hiçbir sorun yaşamadım. https://amzn.eu/d/4PqcbSvEğer havasızlık sıkıntısı varsa kendi kullandığım yöntemi anlatayım, Teknosa'dan bulabildiğim en ucuz laptop soğutucuyu alıp içindeki fanı ve USB kısmını kestim. O fanın varlığı yokluğu bence soğutmaya etki etmiyor ve sürekli bir USB yuvasından güç çekmesi bana sağlıklı gelmiyor. Laptop standı olarak o fansız soğutucuyu kullanıyorum. Eki Görüntüle 108917
yusufumm07
Üstün
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
1.000 TL'ye kadar bilgisayar masası için ayak destek ünitesi önerisi
- Michael MYERS
-