Fiyatına göre bir laptop, gidip 140W güçle ekran kartı sınırlandırılmış Max-P laptop yerine aynı fiyata 105W ile sınırlandırılmış G870 alırsanız memnun etmez. Üretici de biliyor ki 105W üstünü taşımaz laptop limitlemiş. RTX 4050 ve 4060 ne kadar 100W'ı pek geçmese de bazı durumlarda geçer. Soğutması Acer Nitro V serisi ile aynı o yüzden soğutması en azından işlemci açısından güzel değil. Onun harici kasası kötü yazılarına katılmıyorum, kasası çok güzel cihazlarda kullandım global markalardan fiyatına göre G870'in kasası asla üzmez. Klavyesi biraz kötü geliyor bana bazen W tuşunu kronik algısızlık yapıyor ama çok nadir olan bir şey.
29K fiyata satılırken gördüm ben 4060'lı versiyonunu, o zamanlar 29K'ya en uygun oyuncu laptopu bile 4050 veriyordu. Performansı her türlü throttle yese bile 4050'den iyi olur zira 6 GB VRAM ekran kartı 2 3 sene sonra resmen bitik bir yatırım olacak. Çöp diyenler 4050 laptop kullanırken VRAM hatası alırlarsa görürüz o zaman çöp neymiş zaten oyun oynayacaksanız artık 4050 ve 4060'a sırf FG var diye NVIDIA'ya teknoloji parası veriyoruz NVIDIA artık öyle tatmin edici performans artışı ve VRAM vermiyor laptop tarafında NVIDIA ekran kartı ile sistem toplamak yerine AMD'ye yöneliyor şu an millet genelde.
Gelecek olan 5000 serisi de azıcık FPS artışı sırf MFG var diye laptoplarda aşırı fahiş fiyatlarla laptop alacaklar.