O halde alınabilir. Aldıktan sonra şu bağlantıda önerdiklerimi genel olarak uygulamanızı tavsiye ederim. Videonun sonlarında CS2 performansını da göstermişler. Aynı marka ve model değil, ama benzer değerler alırsınız.Teşekkür ederi.
Ultra ayar takıntım yok hani düşükte de oynarım bu bilgisayarı değiştirmek isteme sebebim frame time CS2'de ve oyunlarda 14-19larda geziyor ve beni soğutuyor uygun fiyata yeni nesil bir bilgisayara geçmek beni heveslendirdi biraz bu düşüncem ondan dolayı çıktı.
CS2 gibi popüler ve AAA firma oyunlarının genellikle Nvidia sürücüsü oluyor. Ayrıca CS2 varsayılan profili var. Yani CS2 harici ekran kartı ayarlaman gerekmiyor. Ama indie oyunlar falan oynuyorsan, harici ekran kartına oyun eklemeyi bağlantıdaki rehberdeki gibi yapabilirsiniz. Bu sorununuzla alakalı değil, ama dizüstü kullanıyorsanız bilmeniz gereken bir bilgi.
Kullanıcılar dizüstü bilgisayara bir tık konsol kafasında bakıyor, ama bence masaüstünden bile daha çok ince ayar gerektiren ve basit kullanıcı için taşınma dışında hiç de uygun...
Kullanıcılar dizüstü bilgisayara bir tık konsol kafasında bakıyor, ama bence masaüstünden bile daha çok ince ayar gerektiren ve basit kullanıcı için taşınma dışında hiç de uygun...