Teşekkür ederi.

Ultra ayar takıntım yok hani düşükte de oynarım bu bilgisayarı değiştirmek isteme sebebim frame time CS2'de ve oyunlarda 14-19larda geziyor ve beni soğutuyor uygun fiyata yeni nesil bir bilgisayara geçmek beni heveslendirdi biraz bu düşüncem ondan dolayı çıktı.
O halde alınabilir. Aldıktan sonra şu bağlantıda önerdiklerimi genel olarak uygulamanızı tavsiye ederim. Videonun sonlarında CS2 performansını da göstermişler. Aynı marka ve model değil, ama benzer değerler alırsınız.

Bir sürü sorunu var. Isınma, kötü performans. Onun yerine daha iyi laptoplara yönelin derim.

Son düzenleyen: Moderatör:
O halde alınabilir. Aldıktan sonra şu bağlantıda önerdiklerimi genel olarak uygulamanızı tavsiye ederim. Videonun sonlarında CS2 performansını da göstermişler. Aynı marka ve model değil ama benzer değerler alırsınız.

Yardım ve tavsiyeleriniz için teşekkür ederim peki şöyle bir seçeneğim daha oluştu 18 bine koltuğu faresi klavyesi monitörü dahil GTX 1070 i5 8400 16 GB RAM'li bir masaüstü denk geldi daha yeni sizce ne yapayım size danışmak istedim.

Bir sürü sorunu var. Isınma, kötü performans. Onun yerine daha iyi laptoplara yönelin derim.

Teşekkür ederim.

Yardım ve tavsiyeleriniz için teşekkür ederim peki şöyle bir seçeneğim daha oluştu 18 bine koltuğu faresi klavyesi monitörü dahil GTX 1070 i5 8400 16 GB RAM'li bir masaüstü denk geldi daha yeni sizce ne yapayım size danışmak istedim.

Teşekkür ederim.
Berbat sistem. Bu fiyata 4060 lı ikinci el sistem bulursunuz.

Fiyatına göre bir laptop, gidip 140W güçle ekran kartı sınırlandırılmış maxp laptop yerine aynı fiyata 105W ile sınırlandırılmış G870 alırsanız memnun etmez. Üretici de biliyor ki 105W üstünü taşımaz laptop limitlemiş. RTX 4050 ve 4060 ne kadar 100W'ı pek geçmese de bazı durumlarda geçer. Soğutması Acer Nitro V serisi ile aynı o yüzden soğutması en azından işlemci açısından güzel değil. Onun harici kasası kötü yazılarına katılmıyorum, kasası çok güzel cihazlarda kullandım global markalardan fiyatına göre G870'in kasası asla üzmez. Klavyesi biraz kötü geliyor bana bazen W tuşunu kronik algısızlık yapıyor ama çok nadir olan bir şey.

29K fiyata satılırken gördüm ben 4060'lı versiyonunu, o zamanlar 29K'ya en uygun oyuncu laptopu bile 4050 veriyordu. Performansı her türlü throttle yese bile 4050'den iyi olur zira 6 gb vram ekran kartı 2 3 sene sonra resmen bitik bir yatırım olacak. Çöp diyenler 4050 laptop kullanırken vram hatası alırlarsa görürüz o zaman çöp neymiş zaten oyun oynayacaksanız artık 4050 ve 4060'a sırf FG var diye Nvidia'ya teknoloji parası veriyoruz Nvidia artık öyle tatmin edici performans artışı ve vram vermiyor laptop tarafında Nvidia ekran kartı ile sistem toplamak yerine AMD'ye yöneliyor şu an millet genelde.

Gelecek olan 5000 serisi de azıcık fps artışı sırf mfg var diye laptoplarda aşırı fahiş fiyatlarla laptop alacaklar.

Son düzenleme:
Fiyatına göre bir laptop, gidip 140W güçle ekran kartı sınırlandırılmış Max-P laptop yerine aynı fiyata 105W ile sınırlandırılmış G870 alırsanız memnun etmez. Üretici de biliyor ki 105W üstünü taşımaz laptop limitlemiş. RTX 4050 ve 4060 ne kadar 100W'ı pek geçmese de bazı durumlarda geçer. Soğutması Acer Nitro V serisi ile aynı o yüzden soğutması en azından işlemci açısından güzel değil. Onun harici kasası kötü yazılarına katılmıyorum, kasası çok güzel cihazlarda kullandım global markalardan fiyatına göre G870'in kasası asla üzmez. Klavyesi biraz kötü geliyor bana bazen W tuşunu kronik algısızlık yapıyor ama çok nadir olan bir şey.

29K fiyata satılırken gördüm ben 4060'lı versiyonunu, o zamanlar 29K'ya en uygun oyuncu laptopu bile 4050 veriyordu. Performansı her türlü throttle yese bile 4050'den iyi olur zira 6 GB VRAM ekran kartı 2 3 sene sonra resmen bitik bir yatırım olacak. Çöp diyenler 4050 laptop kullanırken VRAM hatası alırlarsa görürüz o zaman çöp neymiş zaten oyun oynayacaksanız artık 4050 ve 4060'a sırf FG var diye NVIDIA'ya teknoloji parası veriyoruz NVIDIA artık öyle tatmin edici performans artışı ve VRAM vermiyor laptop tarafında NVIDIA ekran kartı ile sistem toplamak yerine AMD'ye yöneliyor şu an millet genelde.

Gelecek olan 5000 serisi de azıcık FPS artışı sırf MFG var diye laptoplarda aşırı fahiş fiyatlarla laptop alacaklar.

Yorumunuz için çok teşekkür ederim.

Rica ederim, HP Victus'ların hall sensör sorunu varken Lenovo LOQ'da da anakart sorunları konuşuluyorken ben Casper'da hiçbirini görmemem beni şaşırtıyor fason bir marka olmasına rağmen. Normalde Casper'a yüksek bütçe verip cihaz almaktan çok korkarım lakin elimdeki cihaz termal bakımlarını yap performanstan ödün vermeden devam ediyor hayatına. Açıkçası oyun laptopu konularında artık eleştirileyen laptop kalmadı neredeyse, bu yüzden forumda Casper'ı gören rahatça istediğini yazabiliyor ama eminim memnun olanda fazlasıyla vardır. Sadece fiyatları hiç güzel değil, dediğim gibi maxp laptoplar ile aynı fiyat etiketine satıyor Casper'ın fiyat politikası dövizden de kaynaklanan bir durum bence sıkıntılı. RTX 4060 ilk çıktığında fiyatı düştüydü Nvidia tarafından malum, Casper direkt 29K fiyata 4060 laptop sattı o yüzden ama başka markalardan ben böyle bir adım görmedim Lenovo serisi ve Monster'lar ucuzluk olarak 29K fiyatı 30K civarı ile takip eden laptoplar oldu. Şu an Lenovo bana Casper'dan daha bile ucuzmuş gibi geliyor LOQ serisi çünkü Lenovo hem AMD hem HX modellerine sahip ama Casper bu konua inanılmaz geri. HX işlemcili modelleri az AMD ise hiç yok zaten.

Bir de DDR4 ram ile geliyor Casper artık laptoplar ddr5 ile gelirken bir tek Casper ddr4'te kaldı bunu gerçekten eleştiri olarak söylemek zorundayım. Bazı oyunlarda bu ram farkı 10 20 fps oynatabilir.

Açıkçası oyun laptopu konularında artık eleştirileyen laptop kalmadı neredeyse,
Eleştirileyen yazmışım eleştirilmeyen* olarak düzeltemediğim için mesajımı süresi dolduğundan ekleme yaptım buraya.