DLSS kalite modu ile yüksek ayarlarda 100 FPS bile aldığım oluyor bazı AAA oyunlarda. FSR gibi kenarları tırtıklı da yapmıyor. Şahsen mutluyum aldığıma. 1050 Ti karttan geçiş yapmıştım. Öneririm herkese. Çok takıntılı olmama rağmen frame-gen açık olmasına rağmen hiç gecikme süresi hissetmiyorum. 1-2 yıl idare etsin diye almıştım ama oyunlara 8 GB VRAM yeterse 3-4 yıl bile gidebilir gibi ayarları düşürerek.
Detaylar
Kim cevapladı?bende 1 haftaya önceya kadar gtx 1050 aptopdan rtx 4050 ye geçtim çok iyi fpsler alıyorumDLSS kalite modu ile yüksek ayarlarda 100 FPS bile aldığım oluyor bazı AAA oyunlarda. FSR gibi kenarları tırtıklı da yapmıyor. Şahsen mutluyum aldığıma. 1050 Ti karttan geçiş yapmıştım. Öneririm herkese. Çok takıntılı olmama rağmen frame-gen açık olmasına rağmen hiç gecikme süresi hissetmiyorum. 1-2 yıl idare etsin diye almıştım ama oyunlara 8 GB VRAM yeterse 3-4 yıl bile gidebilir gibi ayarları düşürerek.
Rauf
Uzman
Full HD kullanan ve çok yüksek FPS takıntısı olmayan kişiler için güzel bir ekran kartı. Ancak fiyatı RTX 4060 TI fiyatı ettiği için şuan parasına değmez.DLSS kalite modu ile yüksek ayarlarda 100 FPS bile aldığım oluyor bazı AAA oyunlarda. FSR gibi kenarları tırtıklı da yapmıyor. Şahsen mutluyum aldığıma. 1050 Ti karttan geçiş yapmıştım. Öneririm herkese. Çok takıntılı olmama rağmen frame-gen açık olmasına rağmen hiç gecikme süresi hissetmiyorum. 1-2 yıl idare etsin diye almıştım ama oyunlara 8 GB VRAM yeterse 3-4 yıl bile gidebilir gibi ayarları düşürerek.
- Makaleler
- 6
Memnun kaldıysanız ne ala. Herkese öneririm demişsiniz ancak çok güzel bir fiyata düşmediği sürece ben artık kimseye önermem 4060. 4060'dan daha iyi AMD alternatifler var çünkü.
GTX 1050 Ti'dan sonra RTX 4060 gayet rahat hissettirmiştir elbette. DLSS 4/FG/MFG veya FSR 3-4/FG kullanmaktan çekinmeyin, eğer hikâyeli oyun oynuyorsanız. Bu teknolojiler hikâyeli oyunlar için oldukça güzel teknolojiler.
RTX 4060:
RTX 4060 Ti:
Bu pek doğru değil aslında.Ancak fiyatı RTX 4060 TI fiyatı ettiği için şuan parasına değmez.
RTX 4060:
RTX 4060 Ti:
- Makaleler
- 6
MFG sadece 5K serisinde destekli. Kapitalist NVIDIA sizce getirir miydi zaten eski nesileGTX 1050 Ti'dan sonra RTX 4060 gayet rahat hissettirmiştir elbette. DLSS 4/FG/MFG veya FSR 3-4/FG kullanmaktan çekinmeyin, eğer hikâyeli oyun oynuyorsanız. Bu teknolojiler hikâyeli oyunlar için oldukça güzel teknolojiler.
Mesela ben RTX 3060 karta sahip olmama rağmen o modlarla DLSS Frame Generation açık TLOU Part 2 oynadım. Lag yüksek değildi, gayet akıcıydı. Ortalama 120-150 FPS almamı sağladı.
Bende de mobili var bende memnunum iyi fiyata aldığın sürece mutsuz edecek ekran kartı yok bu arada. 
FG'nin fpsi 2 katına çıkarması resmen hile gibi hissettiriyor, saf performans 60 fps alabiliyorsan hiç sırıtmaz 120 fps oynarken. Bazen imleç masaüstune kaliyordu benim, FG çalışmıyordu. Oyuna tekrar tıklayınca 2 kat fps artiyordu bir de reflex sayesinde gecikme de iyileşiyor.

FG'nin fpsi 2 katına çıkarması resmen hile gibi hissettiriyor, saf performans 60 fps alabiliyorsan hiç sırıtmaz 120 fps oynarken. Bazen imleç masaüstune kaliyordu benim, FG çalışmıyordu. Oyuna tekrar tıklayınca 2 kat fps artiyordu bir de reflex sayesinde gecikme de iyileşiyor.

Leş ötesi FSR'den sonra bana da ilaç gibi geldi DLSS. Kumlu grafikler tamamen yok oldu.
FSR 4 de yalnızca RX 9000 serisine özel. Yani farkındayım, o cümlemi genel olarak söyledim. Bu teknolojileri faydalı buluyorum.MFG sadece 5K serisinde destekli. Kapitalist NVIDIA sizce getirir miydi zaten eski nesile?
Sadece NVIDIA değil, dünya kapitalist zaten. Donanımsal olarak mümkün mü veya aynı performansı verir mi bilmiyorum ama RTX 3000 serisine bile Frame Generation çıkarmayan NVIDIA, RTX 4000 serisine Multi Frame Generation getireceğini düşünmüyorum ben de.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
ASUS A55BM-E anakart ile mavi ekran ve performans sorunu
- yigitminer
-
-