Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Wolfteam eski bir oyun. Wolfteam sorunu oyun veya kalitesiz sunuculardan kaynaklıdır. Sorunu oyunun geliştiricilerinin çözmesi gerekiyor. Çok az oynayan olduğundan, aylık skin paketi satıp açık tutuyorlar. Yani kimsenin uğraşacağını sanmıyorum.
Sunucularının dandik olma ihtimali çok yüksek. Bu da sistemden bağımsız sana gecikmeli bir oyun sunar. Ayrıca eski oyunlar DX9 kısıtlamalarından dolayı, güncel sistemlerde ayrıca sorunlu çalışabiliyor. Bunu da bahsettiğim gibi oyun geliştiricilerinin, oyunu DX11 yükseltmesi ile çözebilir. Bu arada DX11 yükseltme de her zaman istikrarlı çalışmıyor. Benzer yöntemi CS:GO(CS2), Dota 2 ve ETS2 yaptı. Oyunlar görsel olarak çoğu güncel oyuna göre eski dursa da, performans olarak onların yanına yaklaşamıyor.
PUBG açık dünya BR oyunu ve UE motorunu(geliştiricilerden bağımsız bence sorunlu bir motor) kullanıyor. Belki sürücü güncellemeleri ve ince ayar ile düzene sokabiliriz.
Bağlantıdaki mesajımda Aida64 HTML rapor oluşturmasını gösterdim. O yönergeleri uygulayarak rapor oluşturup paylaşın.
Videodaki AM5 sistemler için önerilen BIOS ayarlarını uygulayın.
Sonra sistemi yine test edin. Sorun yaşarsanız sürprizbozan içerisinde istediğim raporu sağlayın. Sorun yaşamazsanız da sağlayabilirsiniz. Güncellemeniz gereken sürücü vb. detaylı şekilde yazarım.
Bağlantıdan Aida64 indirin, sisteme yükleyin...
Ayrıca MSI Afterburner ile PUBG oynarken(mümkünse oyunun ortalarında) sıcaklık ve kullanım değerlerini videoya alıp kaydedin. Ekran görüntüsü de olur, ama farklı sahneler ve zamanlarda alırsanız daha iyi olur.
@Recep Baltaş Bir ara malum kanaldaki rehberleri Techolay kanalı için de çeker misiniz? O kanaldaki videoları atarken ister istemez çekiniyorum. Aida64 HTML raporu da oluşturulabilir. Belki Aida64 HTML raporu kanala liste dışı yüklenip, forumda konu olarak açılıp sabit mesaja da alınabilir. Forumdaki üyeler için bu tarz rehberler faydalı olacaktır.