RTX 4060 sistemde Dead Space Remake takılıyor

Rifle

Uzman
Arkadaşlar selam, çoğu oyunda da böyle sistemim. Her türlü çözümleri denedim; yani işlemcide sıkıntı yok, SSD'de sıkıntı yok, ekran kartında da sıkıntı yok. Aklınıza ne gelebilecekse hepsini diğer forumlara sorarak test ettim, kimse çözüm bulamadı. Yardımcı olur musunuz, nasıl çözerim bunu?

Ya da, bu yaşadığım drop normal mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Dropları göremeyen bir yek ben miyim?

Hocam videolarda görünmüyor olabilir ama kendi ekranımda görünüyor, 2 farklı ekranda denedim. Solda FPS değerlerine bakarsanız dibe düşüyor, anlık duruyor, takılıyor, geri düzeliyor.

Hocam videolarda görünmüyor olabilir ama kendi ekranımda görünüyor, 2 farklı ekranda denedim. Solda FPS değerlerine bakarsanız dibe düşüyor, anlık duruyor, takılıyor, geri düzeliyor.

Grafikleri düşürünce vs. düzeliyor mu?

%1 FPS değeri bende hep düşüyor ki! Normal FPS de bir sorun yok sizin %1 ve %01 düşüyor.

Hareket bulanıklığını kapatıp deneyebilir misin?

Drop nerede? Oyun gayet akıyor.

Monitor değiştirip test eder misin?

2 tane farklı monitör ile denedim hocam, 20-25'e düştüğü zaman FPS, anlık oyun takılıyor ve donuyor.

Hareket bulanıklığını kapatıp deneyebilir misin?

Denedim sonuç yine aynı.

Drop nerede? Oyun gayet akıyor.

Monitor değiştirip test eder misin?

Muhtemelen çektiğim videolardan kaynaklı göremediniz ama, şu videodaki gibi oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…