Yüksek performansta kalmasının güç tüketimi gibi bir zararından söz edilebilse de bence bu bile önemsenecek bir şey olmaz. Hani i9 14 serisi işlemci olur, 4090 ekran kartı olur belki bir nebze o zaman dikkate alınır. ki hangi işlemci, hangi ekran kartı olursa olsun kullanım olmadığında öyle yada böyle en düşük güç durumuna birşekilde geçiyor.
Detaylar
Kim cevapladı?Hocam o zaman sürekli yüksek performansta tutuyorum doğru mudur?
Aynen.
Tamam hocam yüksek performansta bırakıyorumYüksek performansta kalmasının güç tüketimi gibi bir zararından söz edilebilse de bence bu bile önemsenecek bir şey olmaz. Hani i9 14 serisi işlemci olur, 4090 ekran kartı olur belki bir nebze o zaman dikkate alınır. ki hangi işlemci, hangi ekran kartı olursa olsun kullanım olmadığında öyle yada böyle en düşük güç durumuna birşekilde geçiyor.
Tamam hocam teşekkür ederim
Hocam size bi şey daha sorabilir miyim
Son düzenleme:
Direkt soraydınız keşke. Buyrun.
Oyun modu diye bir ayar var varsayılan olarak açık geliyor kapatmaya falan gerek yok değil mi açık kalabilir.
Oyun modu diye bir ayar var varsayılan olarak açık geliyor kapatmaya falan gerek yok değil mi açık kalabilir.
Bir şeyi değiştirdiğini zannetmiyorum doğrusu. Kendimde ayar ne konumda onu bile bilmiyorum hatta.
Varsayılan açık hocam hiç ellemiyim ben onuBir şeyi değiştirdiğini zannetmiyorum doğrusu. Kendimde ayar ne konumda onu bile bilmiyorum hatta.
Yeni konular
-
Rehber Laptop üreticilerinin "teknik özellikler" sayfasında yazmadığı detaylar
- mortem.dll bulunamadı
-
-
-
-
-
Oyunlarda high ve ultra grafik seçenekleri arasında ciddi fark var mı?
- Unlishimaide
-
-
-
-