1 TB SSD ve Thermaltake Kasa/PSU ile bu fiyatta. 25K bütçesi olan arkadaşlar düşünmeden alsın, tükenir çünkü yakında.
Haftaya alacağım haftaya kadar stok kalır mı acaba?1 TB SSD ve Thermaltake Kasa/PSU ile bu fiyatta. 25K bütçesi olan arkadaşlar düşünmeden alsın, tükenir çünkü yakında.
Hocam net bir bilgi veremem ama bu tarz sistemler genelde çıktığı günün akşamına bitiyor.Haftaya alacağım haftaya kadar stok kalır mı acaba?
Mağazada ya belki kalır diye düşündüm umarım stok kalır.Hocam net bir bilgi veremem ama bu tarz sistemler genelde çıktığı günün akşamına bitiyor.
Haftaya kalacağını düşünmüyorum da bu bütçede durmadan sistem geliyor.Mağazada ya belki kalır diye düşündüm umarım stok kalır.
Kalmaz, en geç 1-2 güne biter.Haftaya alacağım haftaya kadar stok kalır mı acaba?
Yazmaya unutmuşum hocam. İade edemedim. Keşke bekleseydim diyorum ancak yapacak bir şey yok.Hocam yanlış hatırlamıyorsam bu bütçede sistem arıyordunuz, iade edebildiniz mi önceki sistemi? @5837
Hayırlı olsun o zaman hocam.Yazmaya unutmuşum hocam. İade edemedim. Keşke bekleseydim diyorum ancak yapacak bir şey yok.