Detaylar
Kim cevapladı?Şehsuvar Kementoğlu
Başarılı
Oyununa göre değişir. 1080p için konuştuğumuzu varsayıyorum. Valhalla dediğin oyun en yüksek ayarlarda 8 GB görmüyor zaten. Bu kart ile 1.5 yıldır 20 civarı en güncel ve 5-10 yıl arasında çıkmış oyunları oynadım. Oyunda herhangi bir optimizasyon sorunu yoksa rahat rahat oynatıyor. VRAM takılmıyor yani. Örneğin Alan Wake 2, Hogwarts VRAM canavarıdır. Ayarları düşürüp VRAM kullanımını 6 GB düşürdüm yine aralarda drop yapıyordu ama BF, en son COD oyunları, Black Ops 6 falan bunlari ultrada 8 GB VRAM sınırında oynadım tek bir drop yoktu.
1080p ultrada oynatır.
VRAM problemi cekmeyeceginiz oyunlarda oynatir.RTX 4060 Ti 8 GB ekran kartı ultra ayarlarda oyun oynatır mı? Örnek Spider-Man remasted, Assassin's Creed Valhalla, Cyberpunk 2077, God of War, GTA 5 gibi oyunları zorlamadan oynatır mı?
Jeff_Hardy
Becerikli
Şimdilik oynatır ancak ilerde darboğaz yiyecek.
Ben daha çok Spiderman gibi hızlı oyunları oynamayı seviyorum onlarda bu problem çıkartırımiOyununa göre değişir. 1080p için konuştuğumuzu varsayıyorum. Valhalla dediğin oyun en yüksek ayarlarda 8 GB görmüyor zaten. Bu kart ile 1.5 yıldır 20 civarı en güncel ve 5-10 yıl arasında çıkmış oyunları oynadım. Oyunda herhangi bir optimizasyon sorunu yoksa rahat rahat oynatıyor. VRAM takılmıyor yani. Örneğin Alan Wake 2, Hogwarts VRAM canavarıdır. Ayarları düşürüp VRAM kullanımını 6 GB düşürdüm yine aralarda drop yapıyordu ama BF, en son COD oyunları, Black Ops 6 falan bunlari ultrada 8 GB VRAM sınırında oynadım tek bir drop yoktu.
Yada spidermanin optimazsyonunu iyimiOyununa göre değişir. 1080p için konuştuğumuzu varsayıyorum. Valhalla dediğin oyun en yüksek ayarlarda 8 GB görmüyor zaten. Bu kart ile 1.5 yıldır 20 civarı en güncel ve 5-10 yıl arasında çıkmış oyunları oynadım. Oyunda herhangi bir optimizasyon sorunu yoksa rahat rahat oynatıyor. VRAM takılmıyor yani. Örneğin Alan Wake 2, Hogwarts VRAM canavarıdır. Ayarları düşürüp VRAM kullanımını 6 GB düşürdüm yine aralarda drop yapıyordu ama BF, en son COD oyunları, Black Ops 6 falan bunlari ultrada 8 GB VRAM sınırında oynadım tek bir drop yoktu.
Aterz
Becerikli
dostum bu videoyu izlemeni öneriyorum. 5060 ti 8 gb vs 16 gb inceleniyor. Farkı göreceksin zaten.Ben daha çok Spiderman gibi hızlı oyunları oynamayı seviyorum onlarda bu problem çıkartırımi
Yada spidermanin optimazsyonunu iyimi
dostum bu videoyu izlemeni öneriyorum. 5060 Ti 8 GB vs 16 GB inceleniyor. Farkı göreceksin zaten.
Aslında bende 8 GB önyargılıyim ama aralarında fiyat farkı olduğu için bu tik ta 8 GB yoneldim
Yeni konular
-
-
-
-
Elektronik Roborock robot süpürgelerde 1.000 TL indirim!
- Fırsat Ekibi
-
-