RTX 4060 Ti, i5 12600K sistemde FPS düşmesi sorunu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Otomasyonkarsiti
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 144
  • Etiketler Etiketler
    fps

Otomasyonkarsiti

Çalışkan
RTX 4060 Ti, i5 12600K olan sistemimde LoL'ü sildim ve 1 gün sonra geri yükledim. Normalde maksimum FPS 240 iken 239 sabit kalıyordu. Şimdi 150 160 FPS arasında gidiyor geliyor ve bu durum 2 aydır devam ediyor. Sürücülerim falan güncel. Daha önce hangi ayarlar varsa tam olarak o ayarlar var neden böyle oluyor olabilir?

Son düzenleyen: Moderatör:
LoL'de 14900KS ile 90 FPS gördü bu gözler, oyunun motoru berbat pek bi şey yapabileceğini sanmam. Efekt ayarlarını çok düşük yap belki işe yarar.

LoL'de 14900KS ile 90 FPS gördü bu gözler, oyunun motoru berbat pek bi şey yapabileceğini sanmam. Efekt ayarlarını çok düşük yap belki işe yarar.
isin garibi o olacak ki cok dusukken de ayni seyi yasiyorum.zaten oyunu oynamiyorum sadece lol icinde yasayacagim bi sorunsa cok onemli degil ama ayni sisteme hatta ceyregine sahip olan insanlar benden yuksek fps alinca bi noluyo oldum.

isin garibi o olacak ki cok dusukken de ayni seyi yasiyorum.zaten oyunu oynamiyorum sadece lol icinde yasayacagim bi sorunsa cok onemli degil ama ayni sisteme hatta ceyregine sahip olan insanlar benden yuksek fps alinca bi noluyo oldum.
Tamamen oyun ile alakalı bro. Pek yapabileceğin bir şey yok yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…