@LuppyN, Dedigim gibi RAM fiyatlari uctugundan beri hic takip etmiyorum. Benim sistem de 7 yillik, normalde guzel parca indirime girer eder vs. diye takip ediyordum ama RAM krizinden sonra takip etsem bile yetisemedigimden dolayi bakmaya biraktim. Hicbir fikrim yok o yuzden su anda. Dedigim sekilde konu acarsan daha iyi yardimci olurlar. Daha detayli specs bilgisi lazim.

Hocam monitörlerin piyasasını bilmiyorum ne desem yalan olur. Sistemdeki parçaların kutu - fatura - garantisi ne durumda? Kaç yıllık ürünler? Ekran kartının içi açıldı mı? SSD sağlığı % kaç? RAM 16x1 mi? Kaç MHz? CL değeri kaç?

Ayrıca tüm ürünlerin marka modelini tam olarak yazarsanız ortalama bir şey söyleyebilirim.

Bir de sistemi 10 dakikalık FurMark testine sokun. Sonuçları paylaşın, ona göre ekran kartının durumunu tamamen net bir şekilde bilelim.
Hocam sistemi 2023 kasimda aldim 3 yil olucak. ssd sagligi hala %100 ekran karti hic acilmadi cl38
Ekran karti palit 4060ti jetstream
Ramler xpg hunter 2x8 5200mhz cl38
Ssd crucial p3 3500/3000
Sistem yanimda degil kardesime yaptirir sonuclari paylasirim ama sistem 0 ayarinda kullanamadim bile. Kutu fatura var ekran karti garantisi bitti hocam gecen sene.

Dosya Ekleri

• IMG-20260929-WA0012.webp
    IMG-20260929-WA0012.webp
    927,5 KB · Görüntüleme: 6