ONDEARTH
Uzman
@ONDEARTH sanırım moderatörken veya öncesinde/sonrasında arkadaşı istemeden de olsa incitmiş olabilirim, bilemiyorum. Ondan kalma bir sinir sebebiyle böyle davranıyor olabilir, kim bilir.
Yine de ağız dalaşına girmek yerine katkı sağlamaya devam etmek adına kısa bir video bırakıyorum. YouTube'a video yükleyip paylaşma deneyimini ilk kez yaşıyorum, umarım becerebilmişimdir.
4K Ultra ayarlar, pt açık, DLSS Ultra performans modu ve frame generation açık:
Bu oyunun karta uyumluluğu çok iyi, şimdilik gereksiz masraf olmasın diye almıyorum ama alıp grafiklerini denemeyi arada düşünüyorum.
DLSS gerçekten çok iyi seviyeye gelmiş, GTA 5 Enc'te nativeden daha iyi görüntü veriyor. MFG açıyorum 35 yerine 50 ms oluyor ama akıcılık fark edilecek seviyede bir oyun sağlıyor hiç gecikme de hissetmiyorum. Bence bu teknolojiler harika özellikle Cyberpunk gibi tüm oyunlara entegre olursa çok daha iyi olur.
Ben pek oyun oynamadığım için 5060 aldım. VRAM konusu ntc ile çözeceklerini düşünüyorum ki NVIDIA o kadar geliştirmeden sonra bunu da başaracaktır. Bu olay da çözülürse bu kartlar için çok daha iyi bir gelecek bekliyorum tabii NVIDIA çıkarları burada devreye girebilir. NVIDIA'nın hasılat payı da küçük paya sahip oyunculardan olmadığı için bir yandan da böyle küçük meselelere girip özellikle 4 ve 5 serisinden VRAM azaltma teknolojisini esirgeyeceğini düşünmüyorum. Bu konuda AMD olsa bir tık kararsız kalırdım.