Detaylar
Kim cevapladı?Kkaliuss
Uzman
Anladım sistem topladım çok bir şeyde istemiyorum grafiklere önem veririm 2K oynasamda yetiyor zaten şu 2K 4K da değişiklik yok gibime geliyor görüntü aynı gibime geliyor ne farkı var cozunurlugu dahda yuksek onu bılıyoruz ama işte bilmiyorum.
Artık 2K standartlaşmaya başladı. Kartınız da gayet güçlü bir kart, o yüzden eğer yeni bir monitör tercih edecekseniz 2K olması daha güncel ve güzel olur.Anladım sistem topladım çok bir şeyde istemiyorum grafiklere önem veririm 2K oynasamda yetiyor zaten şu 2K 4K da değişiklik yok gibime geliyor görüntü aynı gibime geliyor ne farkı var cozunurlugu dahda yuksek onu bılıyoruz ama işte bilmiyorum.
Aynı görüntü gibi hissettirmesi de normal, çözünürlük yani toplam piksel sayısı değişiyor. Aynı boyutta 1080 ve 2K monitörlere yan yana bakarsanız anlarsınız.
4K şu an için gereksiz. Zaten 4K için daha güçlü kartlara ihtiyacınız var.
Kkaliuss
Uzman
60 bin civarı toplama yaptım. O kadar pahalı olmasının sebebi sıvı soğutucu ve anakart. Daha bilgisayar toplanıyor. Kasadan da kesersek 1TB SSD ile birlikte toplam 60 bin olur diye düşünüyorum.
Son düzenleyen: Moderatör:
Kkaliuss
Uzman
Toplama olduğu için pahalıya kaçıyor ama yapacak bir şey yok. Olsun ya, memnunum. Zengin olmasak da olsun. Sıvı soğutucu 10 sene rahat taşıyacak derecede, şu andan başlasak 2035 diyelim. Örnek veriyorum o güçte yani anakart desek için de yükseltmeler yapsam, işlemci geliştirsem, 4080 taksam olacak şekilde yani ayarladık. Geleceğe dönük sistem diyebiliriz. Gelecekte de sıkıntı yasamayız.
Son düzenleyen: Moderatör:
Yeni konular
-
Sisteme GTX 1660 Super takınca ekran donma ve BIOS'a atma sorunu
- Murathan_2311
-
-
-
-
-
-