Detaylar
Kim cevapladı?Vadbav
Başarılı
Arkadaşlar RTX 4070 Ryzen 5 7600 var, 1080p de kullanıyorum. Valorant'ı 350-400 FPS 250'lere de düştüğü oluyor, normal mi? 7700XT'de 600-650 alıyordum.
En düşük ayarlarda.
Eki Görüntüle 81189
Normal değil.
Problem ne o zaman?
Last of us ultra ayarlar 100-110 fps arası
Normal değil diyeceğinize hocam, çözüm yazsaydınız belki daha yararlı olurdunuz
Son düzenleme:
Problem ne o zaman?
Last of Us Ultra ayarlar 100-110 FPS arası.
Normal değil diyeceğinize hocam, çözüm yazsaydınız belki daha yararlı olurdunuz![]()
Normal sisteminizde sorun yok. 10 oyun normal 1 oyun düşükse o oyunla alakalı demektir. The Last of Us güncelleme almayı bıraktı tek başına oynadığın lineer hikayeli oyun stabil FPS veriyor. Diğeride sürekli güncelleme alan online bir oyun. Her haritada, güncellemede ve her oyunda farklı FPS alırsın.
ilkeryuksel
Uzman
Afterburner'ın arkasında bir FPS değeri daha görüyorum 323 yazılı?
Oyunu en düşük ayarlara getirip FPS gözlemleyin daha sonra tekrar eski ayarlarınıza getirip bir de öyle kontrol eder misiniz? Ne kadar fark olacak görmüş olalım.
Oyunu en düşük ayarlara getirip FPS gözlemleyin daha sonra tekrar eski ayarlarınıza getirip bir de öyle kontrol eder misiniz? Ne kadar fark olacak görmüş olalım.
Afterburner'ın arkasında bir FPS değeri daha görüyorum 323 yazılı?
O Valorant'ın içinde ki FPS sayacı hocam
zaten en düşük ayarlar da bu şekil.Afterburner'ın arkasında bir FPS değeri daha görüyorum 323 yazılı?
ilkeryuksel
Uzman
323 kötü bir FPS değilki? Valorant için size +50 fps daha gelse ne değişecek anlamadım :/O Valorant'ın içinde ki FPS sayacı hocam
zaten en düşük ayarlar da bu şekil.
(Nvidia Refleks seçeneği aktif + boost yapsanız bile harika değerler alıyorsunuz.)
Olmasını istediğiniz FPS değeri 400 ve üzerimi?
hocam çok orantısız 500 aldığım yerler oluyor 250'ye indiği yerler oluyor RX 7700XT ile Bu sistem de 650 alıyorum 550 fps 650 arası sabit %100 rekabetçi de şimdi 250lere düşüyor ama tek valo da sorun var323 kötü bir FPS değilki? Valorant için size +50 fps daha gelse ne değişecek anlamadım :/
(Nvidia Refleks seçeneği aktif + boost yapsanız bile harika değerler alıyorsunuz.)
Olmasını istediğiniz FPS değeri 400 ve üzerimi?
Vadbav
Başarılı
Hocam çok orantısız 500 aldığım yerler oluyor 250'ye indiği yerler oluyor RX 7700XT ile bu sistem de 650 alıyorum 550 FPS 650 arası sabit %100 rekabetçi de şimdi 250'lere düşüyor ama tek Valorant da sorun var![]()
Oyun kaynaklıdır bende 7800X3D 4070 Ti super var ilk aldığımda 500'lere düşüyordu FPS sonra kendi kendine 800 650 arası gidip geliyor hiçbir şey yapmadım kendi kendine oldu.
ilkeryuksel
Uzman
Windows 11 için yeni gelen güncellemeden sonra olmuş olabilir mi?hocam çok orantısız 500 aldığım yerler oluyor 250'ye indiği yerler oluyor RX 7700XT ile Bu sistem de 650 alıyorum 550 fps 650 arası sabit %100 rekabetçi de şimdi 250lere düşüyor ama tek valo da sorun var![]()
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
-
Digitus DA-90362 3'lü monitör kolu almak mantıklı mı?
- Koneko Toujou
-