murat95

Uzman
Merhaba,

Marka tercihi olarak piyasa fiyatıyla en uygun Palit markası var ancak daha önce hiç bu markanın ürünlerini kullanmadım. 34.000 TL civarına Palit markasından alınabiliyor veya MSI Gaming X modeli tercih etmek istersem başlangıç fiyatı 40.000 TL civarında. Sizce hangi marka tercih edilmeli? Servis hizmetleri, ürünü satmak istediğimdeki kolaylık ve soğutma performansı olarak hangisini tercih etmeliyim?

Son düzenleyen: Moderatör:

Şu ikiliden birisi.

Aris'in detaylı review'i mevcut. Tertemiz kart, fiyatının en iyisi. Hiç boşuna ekstradan para vermenize gerek yok.

Kanalı takip etmeyenlere de öneririm, kaliteli. Sadece bilgi, abuk subuk şeyler yok.

Şu ikiliden birisi.

Aris'in detaylı review'i mevcut. Tertemiz kart, fiyatının en iyisi. Hiç boşuna ekstradan para vermenize gerek yok.

Kanalı takip etmeyenlere de öneririm, kaliteli. Sadece bilgi, abuk subuk şeyler yok.

Videoyu izledim review gayet güzel. Yük altında biraz sesli ama F/P gördüğüm kadarıyla. 2 modelin arasındaki fark sadece fan sanırım öyle anlaşılıyor. Siz hangisini önerirsinizve daha önce hiç GALAX markasını kullanmadım.

Videoyu izledim review gayet güzel. Yük altında biraz sesli ama F/P gördüğüm kadarıyla. 2 modelin arasındaki fark sadece fan sanırım öyle anlaşılıyor. Siz hangisini önerirsinizve daha önce hiç GALAX markasını kullanmadım.

İki model arasındaki farkları detaylı bilmiyorum ama epey başarılı bir kart. Hangisini alırsanız alın üzmez. Yakın bir arkadaşıma ikinci attığımın 4070 Ti modelini aldırmıştım, memnun.

Hocam ben hem 1660 Super hem 3060 Ti Galax kullandım şu anki modelde 4070 Ti super sg-1 modeli çok memnun kaldım 3 modelde güvenerek alabilirsin üzmez Online oyunlarda yükte 62 dereceyi geçmedi kart.

Çipler aynı olduğu için bu konuda hep uygun fiyatlı olanının alınması taraftarıyım. Öyle 3 fanlı veya 2 fanlı diye çok da takılmamak lazım.

Kartlar konusunda olabildiğince en uygun fiyatlı olanı satın alıp, kasanın hava akışını bir şekilde daha iyileştirici çözümlere odaklanmak gerekir. Hatta ille de o para harcanacaksa yine kartların uygun fiyatlı olanı alınıp, aradaki fiyat farkını kasanın hava akışını iyileştirmeye harcamalı. Sonuçta bu sadece ekran kartının değil, diğer bileşenlerin de soğumasını olumlu yöne etkileyecek.

Uygun fiyatlı olanı alın.

Son düzenleme:
Arkadaşlar sipariş verme aşamasındayım marka olarak GALAX alacağım ona karar verdim. 4070 Ti Super 33.999 TL, 4080 Super 42.999 TL. Almışken 4080 Super mi alsam diye düşünmüyor değilim. Sizce performans farkına bakacak olursanız değer mi aradaki fiyat farkına yoksa direkt 4070 ti super mi alayım?

Sistemi 2K için kurdum zaten 4k için monitörüm yok. O yüzden 2k için yorumlarınızı bekliyorum.

Arkadaşlar sipariş verme aşamasındayım marka olarak Galax alacağım ona karar verdim. 4070 Ti Super 33.999 TL, 4080 Super 42.999 TL. Almışken 4080 Super mi alsam diye düşünmüyor değilim. Sizce performans farkına bakacak olursanız değer mi aradaki fiyat farkına yoksa direkt 4070 Ti super mi alayım?

Sistemi 2K için kurdum zaten 4K için monitörüm yok. O yüzden 2K için yorumlarınızı bekliyorum.
Kesinlikle 4080 Super almaya değer hocam. 4070 Ti super var bende de. Keşke 4080 Super alsaydım dediğim çok oldu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar sipariş verme aşamasındayım marka olarak Galax alacağım ona karar verdim. 4070 Ti super 33.999 TL, 4080 Super 42.999 TL. Almışken 4080 Super mi alsam diye düşünmüyor değilim. Sizce performans farkına bakacak olursanız değer mi aradaki fiyat farkına yoksa direkt 4070 Ti super mi alayım?

Sistemi 2K için kurdum zaten 4K için monitörüm yok. O yüzden 2K için yorumlarınızı bekliyorum.

Bu da bir alternatif.

Performans testi olarak 4080 Super 4070 Ti Super ekran kartından %25 daha hızlı yazmış bazı siteler ama bu %25 2K için mi 4k için mi anlayamadım. Eğer %25 2K için ise aradaki 9000 TL fiyat farkına değer veya Palit alınabilir.

Bilgisi olan arkadaşlar aradaki performans farkına göre F/P mi yoksa hiç kafa kurcalamadan 4070 ti super mi alıyım yardımcı olursanız sevinirim.