23894

Becerikli
Arkadaşlar selamlar, Mac alacaktım normalde fakat o kadar parayı oyun oynayamayacağım bir cihaza vermek biraz saçma geldi, rotayı gaming laptopa çevirdim, masaüstü önerisi yapmayın lütfen.

Kesinlikle W11 olan, 32 Rami olan ve 4080/5070li bir notebook önerebilir misinz, bütçem 65-75k.

Hocam KATANA ve CYBORG modellerini hiç ama hiç önermiyorlar.

Şu model çok mu kötü olur? Kasa olarak MSI'ın en iyilerinden, GPU düşük biliyorum ama sadece Call of Duty Mulitplayer oynayacağım, beni 3 sene sabit 144 alıp götürür mü sizce?

Şu model çok mu kötü olur? Kasa olarak MSI'ın en iyilerinden, GPU düşük biliyorum ama sadece Call of Duty Mulitplayer oynayacağım, beni 3 sene sabit 144 alıp götürür mü sizce?
Kasa olarak MSI'ın en iyilerinden olduğu falan yok, Katana ile aynı aileden. Fan sesi çok fazla bu cihazların, fiyatı da pahalı. Alınmaz.

Cyborgu anlarim ama katananin neyi var? Ayrica bu bütçeye baska opsiyonun yok 5070 istiyorsan.