Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
Şu an hangi sürüm yüklü?Siz şizofren olabilirsiniz ben böyle bir konuyu yeni açtım gidip profilden bakabilirsiniz, ayrıca troll neden olsun ekran kartlarıyla pek alakam yok satın alırken vatandan arkadaş bunu demişti.
Mesaj kasmaya bir yer arıyorsunuz resmen dışarı çıktım zamanım olmadı ne alakası var şimdi?
4080 Ti diye bir şey demişti (laptop) alırken bende ona göre böyle yazdım normal 4080 olması gerekiyor.
En son sürüm bu.
Koneko Toujou
Üstün
Yakından takip etmiyorum, yeni güncelleme gelmiş midir, varsa atabilir misiniz?
Yeni sürüm varsa driver üzerinde gözükmesi gerekir. (Yani e nazından AMD de öyle NVIDIA da aynı şekildedir.)
4080 Ti diye bir kart yokmuş, yeni öğrendim ben de
Son düzenleyen: Moderatör:
DarthGorsoy
Bilgin
Dışarıdan sürücü yüklemek güvenli değil. Nvidia App indirin ve sürücüleri buradan kurun. Studio ya da oyun sürücüleri arasında kullanım tarzınıza göre seçim yapabilirsiniz.Yakından takip etmiyorum, yeni güncelleme gelmiş midir, varsa atabilir misiniz?
Salla boş ver.
proyic
Yetkin
- Makaleler
- 2
Konu sahibi konu açtığını unuttu herhalde. Hocam 4080 Ti diye bir kart yok. Siz tam olarak hangi karttan bahsediyorsunuz? 4080 mi? 4080 Super mi? Yoksa başka bir kart mı?
4080 Ti diye bir şey demişti (laptop) alırken ben de ona göre böyle yazdım, normal 4080 olması gerekiyor.
Şu an hangi sürüm yüklü?Siz şizofren olabilirsiniz ben böyle bir konuyu yeni açtım gidip profilden bakabilirsiniz, ayrıca troll neden olsun ekran kartlarıyla pek alakam yok satın alırken vatandan arkadaş bunu demişti.
Mesaj kasmaya bir yer arıyorsunuz resmen dışarı çıktım zamanım olmadı ne alakası var şimdi?
4080 Ti diye bir şey demişti (laptop) alırken bende ona göre böyle yazdım normal 4080 olması gerekiyor.
En son sürüm bu.
proyic
Yetkin
- Makaleler
- 2
İlk aldığım gibi hiç güncelleme yapmadım daha doğrusu kasadan oynadığım için bu laptopa hiç bakmıyordum birazdan açacağım sürümü söylerim fakat ilk aldığım gibi hiç güncelleme yapmamıştım.
Durun hocam açıldı deniyeceğim şimdi.
Yukarıda attım link. Oradan indirebilirsiniz.İlk aldığım gibi hiç güncelleme yapmadım daha doğrusu kasadan oynadığım için bu laptopa hiç bakmıyordum birazdan açacağım sürümü söylerim fakat ilk aldığım gibi hiç güncelleme yapmamıştım.
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.