Merhaba arkadaşlar, ekran kartında ASUS/MSI dışında en iyi ekran kartı markası hangisi? Palit mi, Zotac mı, PNY mi, INNO3D mi? Almak istediğim ekran kartı RTX 5070 Ti veya RTX 5080. sizce en iyi marka bu 4'ü arasından hangisi?
Detaylar
Kim cevapladı?Marka değil model önemli. Fakat genel olarak en ucuzu en iyisidir, tüm modeller soğutma olarak yeterli 2 fanlı model olmasın yeter.
Hocam ya bumu INNO3D GeForce RTX 5080 X3.
Ya da Zotac GeForce RTX 5080 gamıng AMP Extreme Infinity Ultra bumu hocam sizce hangisi.
Hocam ya bu mu INNO3D GeForce RTX 5080 X3.
Ya da Zotac GeForce RTX 5080 gamıng AMP Extreme Infinity Ultra bu mu hocam sizce hangisi.
INNO3D.
90shiphop
Becerikli
Zotac'ın soğutma bloğu daha kalın fakat iki kart da ısınmayacak, sessiz çalışacak. Biri 70 derecede çalışır birisi 65 derecede çalışır. Aradaki fiyat farkını vermek istiyorsanız verin, bana sorarsanız gerek yok. Eğer sistem topluyorsanız aradaki fiyat farkıyla diğer bileşenleri iyileştirebilirsiniz veya daha uyguna sistem toplamış olursunuz.Hocam ya bumu INNO3D GeForce RTX 5080 X3.
Ya da Zotac GeForce RTX 5080 gamıng AMP Extreme Infinity Ultra bumu hocam sizce hangisi.
Zotac'ın soğutma bloku daha kalın fakat iki kart da ısınmayacak, sessiz çalışacak. Biri 70 derecede çalışır birisi 65 derecede çalışır. Aradaki fiyat farkını vermek istiyorsanız verin, bana sorarsanız gerek yok. Eğer sistem topluyorsanız aradaki fiyat farkıyla diğer bileşenleri iyileştirebilirsiniz veya daha uyguna sistem toplamış olursunuz.
Teşekkür ederim hocam sistem hazır şu anda sadece ekran kartım eksik onu da tamamlayıp kullanacağım inşAllah ama aklımda hep marka farkları vardı modelden modele bile degişiyor soğutma o yüzden biraz da marka olarak da sorun çıkartmasın istedim.
90shiphop
Becerikli
Beğendiğiniz modeli alın hocam. Giriş seviyesi Palit, Galax, PNY, Inno3D modellerinin hepsi sorunsuz hangisini beğendiyseniz onu seçin.Teşekkür ederim hocam sistem hazır şu anda sadece ekran kartım eksik onu da tamamlayıp kullanacağım inşAllah ama aklımda hep marka farkları vardı modelden modele bile degişiyor soğutma o yüzden biraz da marka olarak da sorun çıkartmasın istedim.
@2254 Değerli hocam sizin bir fikriniz var mı ?
Öyle yapacağım bu model çok iyi ROG astral benziyor düz şerit ARGB var ekran kartının ön tarafında.
Beğendiğiniz modeli alın hocam. Giriş seviyesi Palit, Galax, PNY, INNO3D modellerinin hepsi sorunsuz hangisini beğendiyseniz onu seçin.
Öyle yapacağım bu model çok iyi ROG astral benziyor düz şerit ARGB var ekran kartının ön tarafında.
Zotac GeForce RTX 5080 gamıng AMP Extreme Infinity Ultra
90shiphop
Becerikli
Galax'ta da RGB vardı sanırım illa istiyorsanız onu alabilirsiniz.@2254 Değerli hocam sizin bir fikriniz var mı ?
Zotac GeForce RTX 5080 gamıng AMP Extreme Infinity Ultra
Galax'ta da RGB vardı sanırım illa istiyorsanız onu alabilirsiniz.
Düz şerit şeklinde ARGB olsun istiyorum hocam RGB veya ARGB önemli değil aslında ekran kartının ön tarafından düz şeritli RGB olunca çok güzel duruyor.
Yeni konular
-
-
-
-
-
Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri 3. sezon tanıtım fragmanı yayımlandı
- Burak Birinci
-
-
-