PC Uzmanı

Başarılı
Merhaba arkadaşlar, ekran kartında ASUS/MSI dışında en iyi ekran kartı markası hangisi? Palit mi, Zotac mı, PNY mi, INNO3D mi? Almak istediğim ekran kartı RTX 5070 Ti veya RTX 5080. sizce en iyi marka bu 4'ü arasından hangisi?

Hocam ya bumu INNO3D GeForce RTX 5080 X3.
Ya da Zotac GeForce RTX 5080 gamıng AMP Extreme Infinity Ultra bumu hocam sizce hangisi.
Zotac'ın soğutma bloğu daha kalın fakat iki kart da ısınmayacak, sessiz çalışacak. Biri 70 derecede çalışır birisi 65 derecede çalışır. Aradaki fiyat farkını vermek istiyorsanız verin, bana sorarsanız gerek yok. Eğer sistem topluyorsanız aradaki fiyat farkıyla diğer bileşenleri iyileştirebilirsiniz veya daha uyguna sistem toplamış olursunuz.

Zotac'ın soğutma bloku daha kalın fakat iki kart da ısınmayacak, sessiz çalışacak. Biri 70 derecede çalışır birisi 65 derecede çalışır. Aradaki fiyat farkını vermek istiyorsanız verin, bana sorarsanız gerek yok. Eğer sistem topluyorsanız aradaki fiyat farkıyla diğer bileşenleri iyileştirebilirsiniz veya daha uyguna sistem toplamış olursunuz.

Teşekkür ederim hocam sistem hazır şu anda sadece ekran kartım eksik onu da tamamlayıp kullanacağım inşAllah ama aklımda hep marka farkları vardı modelden modele bile degişiyor soğutma o yüzden biraz da marka olarak da sorun çıkartmasın istedim.

Teşekkür ederim hocam sistem hazır şu anda sadece ekran kartım eksik onu da tamamlayıp kullanacağım inşAllah ama aklımda hep marka farkları vardı modelden modele bile degişiyor soğutma o yüzden biraz da marka olarak da sorun çıkartmasın istedim.
Beğendiğiniz modeli alın hocam. Giriş seviyesi Palit, Galax, PNY, Inno3D modellerinin hepsi sorunsuz hangisini beğendiyseniz onu seçin.

@2254 Değerli hocam sizin bir fikriniz var mı ?

Beğendiğiniz modeli alın hocam. Giriş seviyesi Palit, Galax, PNY, INNO3D modellerinin hepsi sorunsuz hangisini beğendiyseniz onu seçin.

Öyle yapacağım bu model çok iyi ROG astral benziyor düz şerit ARGB var ekran kartının ön tarafında.

Zotac GeForce RTX 5080 gamıng AMP Extreme Infinity Ultra​