Detaylar
Kim cevapladı?erdym
Üstün
İlk çıktığı zamanlar sorunlu deniyordu galiba şimdi herkes öneriyor, ne değişti? Eski serilere göre avantajları ne, hangi bütçeye çıkınca önermeye başlarsınız, kimler almalı?
Alt nesilden bir kart varsa mesela 4000 serisi gibi 6000 serisini bekleyin MFG falan 5000 serisiyle deneysel olarak kaldı asıl 6000 ile bu daha da gelişecek. 5000 serisi benim gözümde hala 2000 serisi gibi bir denemeden ibaret.
Recep Tayyip İvedik
Başarılı
1. Bence hiç bir zaman sorunlu değildi.İlk çıktığı zamanlar sorunlu deniyordu galiba şimdi herkes öneriyor, ne değişti? Eski serilere göre avantajları ne, hangi bütçeye çıkınca önermeye başlarsınız, kimler almalı?
2. Şu anda alınır mı nasıl bir soru? Eğer imkanın varsa bekle 1.5 yıl, 50-250 arası daha ucuza al. O senin mecburiyet ve tercihlerine bağlı bir durum.
3. Muhteşem yazılım teknolojileri geldiği için artık bedavadan 2 katına yakın Fps sunuyor.
4. Fp olarak bulunduğu her bütçede.
khlestov
Uzman
1. bence hiçbir zaman sorunlu değildi.
2. şu anda alınır mı? Nasıl bir soru? Eğer imkanın varsa bekle 1.5 yıl, 50-250 arası daha ucuza al. O senin mecburiyet ve tercihlerine bağlı bir durum.
3. muhteşem yazılım teknolojileri geldiği için artık bedavadan 2 katına yakın FPS sunuyor.
4. F/P olarak bulunduğu her bütçede.
5070 Ti almayı düşünüyorum 2K için ne düşünüyorsunuz bu konuda 9070XT düşünmeli miyim?
Recep Tayyip İvedik
Başarılı
Amd kartlarla sürekli sorun yaşamayı göze alma bence, bütçen de yetiyorsa Fp bir 5070 ti kovala. Cashback, ödeme yöntemleri kupon vs. ile 2k ucuza getirsen kârdır.5070 Ti almayı düşünüyorum 2K için ne düşünüyorsunuz bu konuda 9070XT düşünmeli miyim?
AMD kartlarla sürekli sorun yaşamayı göze alma bence, bütçen de yetiyorsa F/P bir 5070 Ti kovala. Cashback, ödeme yöntemleri kupon vs. ile 2K ucuza getirsen kârdır.
AMD ekran kartları eskisi gibi sorun yaşatmıyor. Hatta ben şu an RX 570 kullanıyorum hiç hata verdiğini görmedim.
Recep Tayyip İvedik
Başarılı
Yaşatmıyor, cümlenin kesinliğine bak. Birde Piyasada aşırı satan bana, reis tek kartını deneyişinde ne güzel öğretiyor. Ne saçma sapan sorunlar yaşadım, bir bilsenAMD ekran kartları eskisi gibi sorun yaşatmıyor. Hatta ben şu an RX 570 kullanıyorum hiç hata verdiğini görmedim.