Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Wick2k

Becerikli
Merhaba,

Sorum başlıkta belirttiğim gibidir. Frame Generation özelliğini "2X" modunda açtığımda, oyuna girer girmez beni oyundan atıyor ve "Crash Report" (hata raporu) sayfası geliyor. Bu özelliği kapattığımda ise oyuna sorunsuz giriş yapabiliyorum.

Şu an NVIDIA'nın en güncel sürücüsünü kullanmaktayım. İşletim sistemim Windows 11; 3 gün önce format attım ve tüm güncellemeleri tamamladım.

Sistem Özelliklerim:

İşlemci: AMD Ryzen 8945HX
Ekran Kartı: NVIDIA RTX 5060

Sorunu çözdüm 2 önceki eski sürücüyü kurarak ddu ile temiz kurulum yapın frame gen oyunda çalışıyor ve crash atmıyor bu sayede.

Son düzenleme:
Merhaba,

Sorum başlıkta belirttiğim gibidir. Frame generation özelliğini "2X" modunda açtığımda, oyuna girer girmez beni oyundan atıyor ve "crash report" (hata raporu) sayfası geliyor. Bu özelliği kapattığımda ise oyuna sorunsuz giriş yapabiliyorum.

Şu an NVIDIA'nın en güncel sürücüsünü kullanmaktayım. İşletim sistemim Windows 11; 3 gün önce format attım ve tüm güncellemeleri tamamladım.

Sistem özelliklerim:

İşlemci: AMD Ryzen 8945hx.
Ekran kartı: NVIDIA RTX 5060.

Sorunu çözdüm 2 önceki eski sürücüyü kurarak DDU ile temiz kurulum yapın frame gen oyunda çalışıyor ve crash atmıyor bu sayede.

Hangi sürücüyü ve nereden indirdiniz atabilir misiniz? Aynı sorunu Spider-Man 2 ve Cyberpunk'ta yaşıyorum frame gen açınca çöküyor oyunlar.

Hangi sürücüyü ve nereden indirdiniz atabilir misiniz? Aynı sorunu Spider-Man 2 ve Cyberpunk'ta yaşıyorum frame gen açınca çöküyor oyunlar.
NVIDIA sitesine girip 'NVIDIA Drivers' kısmından manuel seçimi kendi ekran kartınızı seçerek yapın. 'Game Ready' sürücüsünü filtrelediğinizde karşınıza belirli bir tarihe kadar olan geçmiş sürücüler de çıkacaktır.