14381

Uzman
5070 düşünüyorum, fakat 12 GB RAM kullanmak istemiyorum. 50k bütçeyi aşmak istemiyorum; soğutması iyi, 30–35k civarı bir kart bakıyorum. Ne dersiniz, yüksek ayarlarda kullanacağım.

1080p oynarım bir süre diye düşünüyorum çünkü 2K monitörüm yok. Yüksek Hz monitör alsam çok para. O sebeple 1080p oynayacağım gibi.

Son düzenleyen: Moderatör:
5070 düşünüyorum, fakat 12 GB RAM kullanmak istemiyorum. 50k bütçeyi aşmak istemiyorum; soğutması iyi, 30–35k civarı bir kart bakıyorum. Ne dersiniz, yüksek ayarlarda kullanacağım.

1080p oynarım bir süre diye düşünüyorum çünkü 2K monitörüm yok. Yüksek Hz monitör alsam çok para. O sebeple 1080p oynayacağım gibi.
vram a o kadar takılma 12gb birkaç bozuk oyun dışında çok yeterli oluyor. 5060ti 16gb değil 32 gb dahi olsa 5070 kadar performans veremez.
o yüzden o bütçede 5070 al yada 40k ya çıkabilirsin 5070ti al

Ben halihazırda 2K da 7800X3D ile kullanıyorum. BF6 betasında çok güzel FPS veriyor. Sıkıntısız oynuyorum.

1080p performansını gözlemler paylaşır mısın üstadım, 2K ekran kartına bütçem kalmayacak çünkü?

1080p performansını gözlemler paylaşır mısın üstadım, 2K ekran kartına bütçem kalmayacak çünkü?
Stabil mi kart, Amd korkuyorum biraz ama?

Marka model RGB takıntın var mı bilmiyorum hocam ama 35k bandında birkaç model paylaşayım.

1080p için fazla olur 9070 XT hocam şuan evde değilim deneyemiyorum.

Ben şimdiye kadar hep AMD kullandım bir sıkıntı yaşamadım birkaç ayarlama ile mis gibi oluyor bazen gerekte kalmıyor.

Marka model RGB takıntın var mı bilmiyorum hocam ama 35k bandında birkaç model paylaşayım.

1080p için fazla olur 9070 XT hocam şuan evde değilim deneyemiyorum.

Ben şimdiye kadar hep AMD kullandım bir sıkıntı yaşamadım birkaç ayarlama ile mis gibi oluyor bazen gerekte kalmıyor.
Tek takıntım coil whine kronik sorunu olmasın, sese çok duyarlıyım rahatsız ediyor. 3 fanlı olsun ve serin çalışsın.

1080p için fazla olur 9070 XT hocam şu an evde değilim deneyemiyorum.

Ben şimdiye kadar hep AMD kullandım bir sıkıntı yaşamadım birkaç ayarlama ile mis gibi oluyor bazen gerek de kalmıyor.

Taksitle alcam 6 taksitte 39k çıkıyor cihaz. Amazon'da bu ürünü buldum. 6 taksitle aynı fiyat
https://amzn.eu/d/82cMMw5 ne dersiniz?
Anladım 2K kartı bu ama ben 360Hz oynuyorum FPS oyunları ağırlıklı oyuncuyum 360 Hz monitör almam gerekir o durumda? O da 35k tutsa 70k ikisi.
Onun yerine 1080p kartı alsam ne olur, mevcut kartım 3060 Ti GDDR6X?

Tek takıntım coil whine kronik sorunu olmasın, sese çok duyarlıyım rahatsız ediyor. 3 fanlı olsun ve serin çalışsın.

Taksitle alcam 6 taksitte 39k çıkıyor cihaz. Amazon'da bu ürünü buldum. 6 taksitle aynı fiyat
https://amzn.eu/d/82cMMw5 ne dersiniz?
Anladım 2K kartı bu ama ben 360Hz oynuyorum FPS oyunları ağırlıklı oyuncuyum 360 Hz monitör almam gerekir o durumda? O da 35k tutsa 70k ikisi.
Onun yerine 1080p kartı alsam ne olur, mevcut kartım 3060 Ti GDDR6X?
Attığınız linkteki model en çok coil whine şikayeti olan model hocam o biraz şans işi aslında. Rekabetçi online oyunlar oynuyorsanız bu fiyatlara çıkmanıza gerek var mı bilmiyorum hocam.