KS KS 1 14381 Uzman Katılım 21 Aralık 2024 Mesajlar 759 Çözümler 1 Beğeniler 111 16 Ağustos 2025 #11 90shiphop dedi: 9070XT varken 5060Ti almak saçmalık ötesi. 5070 olsa anlarım da 5060Ti yanından bile geçilmeyecek bir kart. Genişletmek için tıkla... O da pahalı da hocam. 5070 vram düşük. Stourmer dedi: Attığınız linkteki model en çok coil whine şikayeti olan model hocam o biraz şans işi aslında. Rekabetçi online oyunlar oynuyorsanız bu fiyatlara çıkmanıza gerek var mı bilmiyorum hocam. Genişletmek için tıkla... Sadece rekabetçi oyunlar oynuyorum. Battlefield 6'da oynarım üstadım. Asus en az şikayet alan mı?
90shiphop dedi: 9070XT varken 5060Ti almak saçmalık ötesi. 5070 olsa anlarım da 5060Ti yanından bile geçilmeyecek bir kart. Genişletmek için tıkla... O da pahalı da hocam. 5070 vram düşük. Stourmer dedi: Attığınız linkteki model en çok coil whine şikayeti olan model hocam o biraz şans işi aslında. Rekabetçi online oyunlar oynuyorsanız bu fiyatlara çıkmanıza gerek var mı bilmiyorum hocam. Genişletmek için tıkla... Sadece rekabetçi oyunlar oynuyorum. Battlefield 6'da oynarım üstadım. Asus en az şikayet alan mı?
Stourmer Uzman Katılım 27 Ağustos 2024 Mesajlar 297 Beğeniler 127 17 Ağustos 2025 #12 14381 dedi: O da pahalı da hocam. 5070 vram düşük. Sadece rekabetçi oyunlar oynuyorum. Battlefield 6'da oynarım üstadım. Asus en az şikayet alan mı? Genişletmek için tıkla... Bende Asrock taichi var Vatan indirimde almıştım 31k ya. Asus genel olarak güvenilir bir marka ama bu modelinde şikayeti ne durumda bilmiyorum hocam.
14381 dedi: O da pahalı da hocam. 5070 vram düşük. Sadece rekabetçi oyunlar oynuyorum. Battlefield 6'da oynarım üstadım. Asus en az şikayet alan mı? Genişletmek için tıkla... Bende Asrock taichi var Vatan indirimde almıştım 31k ya. Asus genel olarak güvenilir bir marka ama bu modelinde şikayeti ne durumda bilmiyorum hocam.
KS KS 1 14381 Uzman Katılım 21 Aralık 2024 Mesajlar 759 Çözümler 1 Beğeniler 111 17 Ağustos 2025 #13 Stourmer dedi: Bende ASRock taichi var vatan indirimde almıştım 31k ya. ASUS genel olarak güvenilir bir marka ama bu modelinde şikayeti ne durumda bilmiyorum hocam. Genişletmek için tıkla... Ses yapıyor mu kart, oyunlarda hangi ayarlarda sıcaklık ve fan çalışma hızını söyler misiniz?
Stourmer dedi: Bende ASRock taichi var vatan indirimde almıştım 31k ya. ASUS genel olarak güvenilir bir marka ama bu modelinde şikayeti ne durumda bilmiyorum hocam. Genişletmek için tıkla... Ses yapıyor mu kart, oyunlarda hangi ayarlarda sıcaklık ve fan çalışma hızını söyler misiniz?