Evet sen sorun yaşamadığın için AMD kartlar kusursuz oluyor ben cahil oluyorum. 🙂 3 tane kart değiştim 6700 xt 2 tane sonuncusu düz 6700 ne hikmetse sorunum Nvidia karta geçince düzeldi 😉
Yani o kadar fazla değişken var ki bu dediğin şey için. Reddit veya OCN'de bir sürü konu bulabilirsin bu yaşadıgın problemin aynısını yaşayan kişilerle ve NV kart kullanıyorlar.

Olay stabillikle alakalı değil, NVIDIA daha çok teknoloji veriyor tercih sebebi bu.
Kartlarında belli bir yazılımsal düzen oturtamadığı için de tercih edilmiyor hocam. DLSS kadar oturaklı bir teknolojileri olsa yok satacaklar. RayTracing falan kimsenin umurunda değil yoksa.

Kartlarında belli bir yazılımsal düzen oturtamadığı için de tercih edilmiyor hocam. DLSS kadar oturaklı bir teknolojileri olsa yok satacaklar. Ray Tracing falan kimsenin umurunda değil yoksa.

Tek merak ettiğim al odaklı FSR 4.0'ın DLSS ile rekabet edip edemeyeceği. RT falan hikâye. Stabilite işini de büyük oranda çözdüler. Ama hâlâ AMD al daha iyi demek için çok erken.%20 civarı performans farkı veya 5K fiyat farkı olması gerekiyor. Hatta mümkünse daha ucuz olmalı. 1000-3000 TL ucuz olması veya %5-10 daha güçlü olması dişimin kavuğuna bile yetmez. Elle tutulur teknoloji olarak afmf2 var ama yetmez. Oyunun görüntüsünü çöp etmeyecek ölçeklendirme yöntemine ihtiyaçları var. Yeterli sebep göremiyorum hâlâ. Eğer üstte yazdığım gibi absürt performans farkı veya ucuzluk yoksa.