aaberatmis
Çalışkan
Diğer tarafında milim bir açık var gibi ama ön taraf oturdu. Bir şey olur mu?
Son düzenleyen: Moderatör:
Milim varsa bir şey olacağını sanmıyorum. Fakat siz yine de ittirebildiğiniz kadar ittirin.Diğer tarafında milim bir açık var gibi ama ön taraf oturdu. Bir şey olur mu?
Milimden de ufaktır o. Olabilir, siz yine de sağ sol yapa yapa ittir. Korkma, en son zaten "E tamam artık" diye tatmin olursun.![]()
Beyler son sorum hakkınızı helal edin. Gücü verdim pc'ye açmadım ama pc'yi. Ekran kartında kırmızı bir led yanıyor açmadığım halde. Asus ekran kartlarında normal bir durum diye okudum. Nedir bu?Milim varsa bir şey olacağını sanmıyorum. Fakat siz yine de ittirebildiğiniz kadar ittirin.
Son sorum hakkınızı helal edin. Gücü verdim PC'ye açmadım ama PC'yi. Ekran kartında kırmızı bir LED yanıyor açmadığım halde. ASUS ekran kartlarında normal bir durum diye okudum. Nedir bu?
Kapalıyken yanabilir. Açtığınızda söner bir sorun yoksa.Beyler son sorum hakkınızı helal edin. Gücü verdim pc'ye açmadım ama pc'yi. Ekran kartında kırmızı bir led yanıyor açmadığım halde. Asus ekran kartlarında normal bir durum diye okudum. Nedir bu?