ZORBEY07

Becerikli
Arkadaşlar kartı alalı 2-3 gün oldu. PUBG Mobile emulatör giriyorum. FPS 5'ten yukarı çıkmıyordu. Sonra Steam'den ETS 2 gireyim dedim, Onda da 5 FPS. Neden olur? Yardım eder misiniz? Monitörün 2K olması bir sorun teşkil eder mi? Bilmediğimden soruyorum. Lütfen destek :(

Son düzenleyen: Moderatör:
Nvidia denetim masasını aç şurayı bir kontrol et bakalım. Physx ayarları altında ekran kartın seçili olmalı.
Ekran Görüntüsü (12).webp

Otomatik seçili. Mevcut kartı secip kaydedeyim mi?

Yine olmadı hocam.

Hocam kartı alalı demişsin. Önceden APU olarak mı kullanıyordun? Yoksa direkt yeni sistem mı aldın?

Hala DGPU'dan şüpheliyim BIOS'tan kontrol et bence bir. Anakartını yazıp YouTube'dan bulabilirsin dGPU ayarının nerede olduğunu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam kartı alalı demişsin. Önceden APU olarak mı kullanıyordun? Yoksa direkt yeni sistem mı aldın?

Hala DGPU'dan şüpheliyim BIOS'tan kontrol et bence bir. Anakartını yazıp YouTube'dan bulabilirsin dGPU ayarının nerede olduğunu.

Hocam kartı çıkarıp tekrar taktım. Takarken kartın üzerinde beyaz lekeler olduğunu gördüm. 3-4 günlük kartta normal mi? Kapalı kutu satıcı Hepsiburada.

Dosya Ekleri

• IMG_1134.webp
    IMG_1134.webp
    3,6 MB · Görüntüleme: 53

Hiç bilmiyorum hocam. Direk kartı kutusundan açtım. Kapalı kutu zaten koruyucu kendi poşetinin etiketi dahi duruyordu. Neden böyle olur. İnanın hiç bilmiyorum.

Hiç bilmiyorum hocam. Direk kartı kutusundan açtım. Kapalı kutu zaten koruyucu kendi poşetinin etiketi dahi duruyordu. Neden böyle olur. İnanın hiç bilmiyorum.

O işaretlediğiniz yerin bir tık üstü beyazlara takıldım ben.

O işaretlediğiniz yerin bir tık üstü beyazlara takıldım ben.
İade edin bence kullanılmış bir ürüne benziyor. Kullanılmamışsa da bir şeyler çok ama çok yanlış. Sorunu bulana kadar iade edip yenisini alın başınız ağrımasın.