Arkadaşlar kartı alalı 2-3 gün oldu. PUBG Mobile emulatör giriyorum. FPS 5'ten yukarı çıkmıyordu. Sonra Steam'den ETS 2 gireyim dedim, Onda da 5 FPS. Neden olur? Yardım eder misiniz? Monitörün 2K olması bir sorun teşkil eder mi? Bilmediğimden soruyorum. Lütfen destek
Hocam kartı çıkarıp tekrar taktım. Takarken kartın üzerinde beyaz lekeler olduğunu gördüm. 3-4 günlük kartta normal mi? Kapalı kutu satıcı Hepsiburada.
Hocam kartı çıkarıp tekrar taktım. Takarken kartın üzerinde beyaz lekeler olduğunu gördüm. 3-4 günlük kartta normal mi? Kapalı kutu satıcı Hepsiburada.
Hiç bilmiyorum hocam. Direk kartı kutusundan açtım. Kapalı kutu zaten koruyucu kendi poşetinin etiketi dahi duruyordu. Neden böyle olur. İnanın hiç bilmiyorum.
Hiç bilmiyorum hocam. Direk kartı kutusundan açtım. Kapalı kutu zaten koruyucu kendi poşetinin etiketi dahi duruyordu. Neden böyle olur. İnanın hiç bilmiyorum.
O işaretlediğiniz yerin bir tık üstü beyazlara takıldım ben.
İade edin bence kullanılmış bir ürüne benziyor. Kullanılmamışsa da bir şeyler çok ama çok yanlış. Sorunu bulana kadar iade edip yenisini alın başınız ağrımasın.