War Thunder oynarken özellikle ani FPS düşmesi sorunları yaşıyorum, fakat diğer oyunlarda böyle bir problem olmuyor(çok nadirde olsa bazı oyunlarda yine drop yediğim oluyor tabii ama tek seferlik falan oluyor). Bunun dışında masaüstünde de rastgele, genelde 6–7 saatte bir 1–2 saniyelik takılma ve seslerde robotlaşma gibi bir sorun yaşıyorum. Sistemim: AMD Ryzen 5 7500F, BIOSTAR B650mt anakart, Palit RTX 5070 Infinity 3, Crucial Pro 32 GB DDR5 5600MHz RAM, Crucial P310 1TB SSD, Vento VG4200s 750W PSU ve aıgo AI DN240D sıvı soğutucu. Yük altında işlemci sıcaklığı 65–70 °c, ekran kartı ise 70–72 °c civarında voltaj değerlerini bilmiyorum.
Ek olarak masaüstünde yaşadığım drop olayı gerçekten moral bozucu bir durum. Sistemim yeni olduğu için böyle bir problem yaşamak beni çok rahatsız ediyor. BIOS'u en son sürüme güncelledim, ekran kartı sürücüsünde önce 577'yi denedim, ardından en güncel sürümlerde de test ettim fakat sorun düzelmedi. Şu anda tekrar BIOS'u son sürüme çektim ve bugün yeniden test edeceğim. Eğer sorun devam ederse FTPM'i kapatmayı deneyeceğim. O da çözmezse forumda ayrı bir konu açmayı düşünüyorum çünkü bu durum artık gerçekten can sıkıcı bir hâle geldi.