Arkadaşlar merhaba servisten mesaj geldii.
Sorunun hala devam ettigini söylemistim sizin önerilerinizle farkli adreste dahi denememe ragmen.
Bana geris donus oldu.
Ilk olarak vida icin bilgilendirme yaptiginiz icin teşekkürler dediler bir özür beklerdi insan ama neyse
Zaten önceden BIOS güncellemesi yapmistim onlarda BIOS guncellemesi yapip genel testlerde herhangi bir sorunla karşilaşmadiklarini söylediler
Bu sürecte cihazda farklı bir chip yapısına sahip Corsair marka RAM'de denenmis ve kendi RAM'lerinde de denenlendigini ve herhangi bir problem görülmedigini söylediler.
Daha sonra iste yine ve yine sürekli cihazi test ettiklerini söylediler ve aktif olarak Valorant'ta da test ettiklerini söylediler
servis iyi Valorant ve CS kasmistir neyse video cekerek NVIDIA uzerinden oyunun videosunu cekmisler ben Arc raiders ve Silent Hill 2 dedim ama neysenin neysesi.
"Bu süreçte herhangi bir hata almayınca işlemci, SSD, ekran kartı, RAM gibi donanımları da ekstra olarak aynı anakart modeline sahip bir cihazda denedik keza yine aynı şekilde herhangi bir drop veya bahsettiğiniz stuttering durumuna rastlamadık."
->
Diye belirttiler ama ben aşagiya dogru gelen maili indirdigimde sorunu cozduklerini söylemisler buyurun.
Ne dusunuyorsunuz?
@SunseTTime @Ayhan Dönmez @Ateş Hekimoğlu @cakiiiiiii3