Bütçe
25000
Tamam forumda bi çok kişiye manuel timing ayarı yapmıştınız bende gerek yok sanırım.

Bi de bu açıp kapanırken gelen çıt sesinden sorun olmaz sanırım bi kaç yerde psu daki rölle ile alakalı falan diye bişeyler gördüm.

Hocam bugün Exceria Pro da aldım sistem tamamlandı şu an emekleriniz için çok teşekkür ederim.

1771276219961.webp

Hocam oyunda bir sıkıntı yaşamadım ama HWiNFO'yu kurcalarken böyle bir şey gördüm normal mi bu?

@LH44,

Son düzenleme:
Sistem 4-5 saattir açık ama program kapalıydı daha yeni açtım 15 dakika falan oldu programı açalı hala aynı. Furmark testi yapıp öyle izliyim mi?

Sistem 4-5 saattir açık ama program kapalıydı daha yeni açtım 15 dakika falan oldu programı açalı hala aynı. Furmark testi yapıp öyle izliyim mi?

Normal görünüyor. Çünkü ekran kartı veriyolu hızını yüke göre sürekli değiştirdiği için bu sayı artıyor.
Sistem boşta iken veya ufak işler yapıldığında artıyor. Veriyolunda sorun olması için saniyede 100-200 falan artması lazım.

Hocam furmarkı açtım hala 11 artmıyor lane 0 errors ama recovery count 350 oldu. Receiver errors ile hala 2 de.

Ekran kartı destek aparatı sipariş verdim şidmi sağ taraf sanki bi hafif sarkıyor gibi emin değilim ama.

Hocam şu ayarların aynısını yapmayı düşünüyorum ne dersin biostan sadece xmp açtım bıraktım ayar yapmak gerekli mi sence? @LH44,

XMP yazmışım EXPO yazmalıydım.

Son düzenleme: