Bütçe
25000
Bu şekilde hocam sanki PSU dan geliyor gibi. Ekran kartı da olabilir ama tam emin olamıyorum. Bi ekran kartının üst tarafından veya ekran kartından çok minik sanki cama yağmur düşermiş gibi ufak ufak çıtırtı gibi ses geliyor ama çok az bi ses çok zor duyuluyor.

SSD'nin ise hızı 9000 lere kadar düşüyor. Kullanmak istemiyorum bu şekilde vereceğim. Gen5 portuna Gen4 ssd takıp kullanacağım.

Zor duruluyorsa bir sorun olduğunu düşünmüyorum, bir ihtimal filtrelemede hata vardır.

9000 ise yine iyi. 😃 Kalabilir.

Yok hocam benim çok gıcığıma gitti bu SSD dedim bir dokunayım soğutma bloğuna dedim parmağım yandı böyle SSD mi olur :D Kendi laptopumdakini takacağım ve zaten bu parayı vermek şu an beni aşırı zorlayacaktı.
Şu an öyle kullanıyorum bilgisayarı. Bakalım ne olacak RAM'le alakalı 1 saat kadar oyun oynadım sıkıntı olmadı.

Zor duruluyorsa bir sorun olduğunu düşünmüyorum, bir ihtimal filtrelemede hata vardır.

9000 ise yine iyi. 😃 Kalabilir.

Hocam tRFC değerini 600 yapayım mı 1145 falan çok değil mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ağlıyorum satacağım bilgisayarı.

Hocam bana birkaç ayar öner ya, yapayım daha iyi çalışsın. PUBG 1080p'de kenar yumuşatmayı fulledim, keskinleştirme açtım, bir de görüş mesafesi ortada 150 200 250 FPS ortalaması veriyor. Bana düşük geldi.

Ağlıyorum satacağım bilgisayarı.

Hocam bana birkaç ayar öner ya, yapayım daha iyi çalışsın. PUBG 1080p'de kenar yumuşatmayı fulledim, keskinleştirme açtım, bir de görüş mesafesi ortada 150 200 250 FPS ortalaması veriyor. Bana düşük geldi.

PUBG'de optimizasyon yok ki. İlk zamanlarından beri yok.

Hocam ben çok fena kafaya taktım çok takıntılı bir insanım ne yapayım böyle kullanayım mı? Satmaya mı girişeyim. Derde düştüm.