Üst seviye sistem alanlara/durumu yetenlere her zaman R7 9950X3D tavsiye ederim (Zen 6 10950X3D çıkana kadar). 8 çekirdekli R7 9850X3D işlemcisi + 8 çekirdekli 5800 MHz OC'li 9700X var onda öyle farz et, X3D olan 5600 MHz ve sadece oyun exe'sine ayırıyorsun. Kalan bütün ıvır zıvır Windows arka plan Chrome-YT-Spotify-yayın-kamera-klavye-fare-oyun anticheat-steam/epic overlay-oyun launcher o bu ne halt varsa 32 MB L3 olan 2. CCD'ye sallıyorsun ki onun da tek çekirdek hızı 5800 MHz bayağı iyidir. Süper rahatlık, konfor, luxury class.
Hocam, ben daha çok fan sesinden rahatsız oluyorum diyelim. Sıcaklık 85-90 derece olması beni çok ilgilendirmez ama fanlar çok hızlı dönünce sinir oluyorum biraz.
Hocam, ben daha çok fan sesinden rahatsız oluyorum diyelim. Sıcaklık 85-90 derece olması beni çok ilgilendirmez ama fanlar çok hızlı dönünce sinir oluyorum biraz.