Arkadaşlar yeni RTX 5070 Ti siparişi verdim. RTX 5080 ile aralarında farkları nelerdir?
Aradaki performans farkı %8-20 civarı. Fiyat farkında değecek bir performans artışı yok, güzel bir seçim yapmışsınız. Güzel OC olabilen veya tek tık OC'li bir model seçtiyseniz de tadından yenmez. 5000 serisi kartlar güzel OC oluyor.

Aradaki performans farkı %8-20 civarı. Fiyat farkında değecek bir performans artışı yok, güzel bir seçim yapmışsınız. Güzel OC olabilen veya tek tık OC'li bir model seçtiyseniz de tadından yenmez. 5000 serisi kartlar güzel OC oluyor.
https://ty.gl/tuhoo841d860q Bunu aldım hocam.
Almışken dedim iptal edip daha fazla zorlayıp RTX 5080 mi alayım dedim o zaman söylediğin gibiyse değmez farkını vermeye hocam %5’lik performans için 58 vermeme değmez yani.

https://ty.gl/tuhoo841d860q Bunu aldım hocam.
Almışken dedim iptal edip daha fazla zorlayıp RTX 5080 mi alayım dedim o zaman söylediğin gibiyse değmez farkını vermeye hocam %5’lik performans için 58 vermeme değmez yani.
Değmez fakat aynı kartı burada daha ucuz.

6 ay peşin fiyatına taksitle aldım ben hocam o yüzden :D
Nvidia’dan artık hiç şaşmıcam ya adamlar MFG+DLSS 4 +Saf kas filan her şeyde on numaralar bu yüzden de 9070XT alıyodum tam iyi ki vazgeçip Rtx 5070 ti siparişi verdim dün araya bayram girdi diye beklemek zorundayım aslan parçasını :D

6 ay peşin fiyatına taksitle aldım ben hocam o yüzden :D
NVIDIA'dan artık hiç şaşmayacağım ya adamlar MFG+DLSS 4 +saf kas filan her şeyde on numaralar bu yüzden de 9070XT alıyordum tam iyi ki vazgeçip RTX 5070 Ti siparişi verdim dün araya bayram girdi diye beklemek zorundayım aslan parçasını :D

FSR 4 DLSS 4'e çok yaklaşmış durumda hatta fark yok denecek kadar az. Saf kas gücünde pek iyi değiller ama kötü de değiller. Konumuz bu değil kart 10 numara kart hayırlı olsun.

5070 Ti daha mantıklı olmuş.

FSR 4 DLSS 4'e çok yaklaşmış durumda hatta fark yok denecek kadar az. Saf kas gücünde pek iyi değiller ama kötü de değiller. Konumuz bu değil kart 10 numara kart hayırlı olsun.
FSR 4'ün adı var kendisi yok DLSS 4 her DLSS kullanan oyunda aktif edilebilir.