Abartma hocam. Her sene aynı muabbet. 3-4 ay içinde çoğu oyuna gelmiş olur.
Detaylar
Kim cevapladı?UnkownTecho
Uzman
Teşekkür ederim hocamFSR 4 DLSS 4'e çok yaklaşmış durumda hatta fark yok denecek kadar az. Saf kas gücünde pek iyi değiller ama kötü de değiller. Konumuz bu değil kart 10 numara kart hayırlı olsun.
Kartınız hayırlı olsun hocam. Ben de 5070 Ti düşünüyordum fakat kendi adıma bütçeyi daha fazla artırmayı pek mantıklı bulmadım. Ancak bütçe ayırabilen biri için 5070 Ti gerçekten çok mantıklı bir tercih. Tekrar hayırlı olsun.
UnkownTecho
Uzman
Teşekkür ederim hocamKartınız hayırlı olsun hocam. Ben de 5070 Ti düşünüyordum fakat kendi adıma bütçeyi daha fazla artırmayı pek mantıklı bulmadım. Ancak bütçe ayırabilen biri için 5070 Ti gerçekten çok mantıklı bir tercih. Tekrar hayırlı olsun.
FSR oyuna eklenene kadar yeni FSR versiyonu duyuruluyor. AMD bu konuda oldukca yavas. Gule gule kullan. Muhtemelen oyunda gorsel olarak fark edilemeyecek bir iki ayari bir kademe asagi indirsen ayni olur zaten performanslari. Gerek yok o kadar fark vermeye.
UnkownTecho
Uzman
Çok teşekkür ederim Meric Hocam umarım hepimizin ekran kartları ve sistemi mükemmel olurFSR oyuna eklenene kadar yeni FSR versiyonu duyuruluyor. AMD bu konuda oldukca yavas. Gule gule kullan. Muhtemelen oyunda gorsel olarak fark edilemeyecek bir iki ayari bir kademe asagi indirsen ayni olur zaten performanslari. Gerek yok o kadar fark vermeye.