RTX 5070 Ti vs RX 9070 XT

Bütçe
65-70

5070 Ti daha mantıklı, 9070XT, ye göre. 5070 alacaksan, o zamanda 9070XT mantıklı.

X3D İşlemciyi biraz daha uzun vadeli düşünüp yakın zaman içerisinde yükseltme yapmayı istemiyorum sistemde ondan dolayı istiyorum mantıklı olur mu sizce?

@Arif Arda Hocam yaklaşık 1 haftadır bu sistemi kullanıyorum gayet memnunum. Sorularınız olursa cevaplayabilirim.

@Drwenski Hocam oynadığınız oyunlar ve aldığınız fps değerleri neler acaba? kesinlikle yüksektir fakat merak ediyor insan. Birde kodlama olsun yayın gibi bu tarz işler denediniz mi sonuçları nasıl acaba?​

5070 Ti daha mantıklı, 9070XT, ye göre. 5070 alacaksan, o zamanda 9070XT mantıklı.
Benimde aklımda tam olarak bu var biraz daha var sistemi almama o zamanki bütçemin durumu ne olursa ona göre bakacağım artık

X3D İşlemciyi biraz daha uzun vadeli düşünüp yakın zaman içerisinde yükseltme yapmayı istemiyorum sistemde ondan dolayı istiyorum mantıklı olur mu sizce?
Uzun vadeli olmasını istiyorsanız sonuç yine 9700X. Çünkü bu işlemci daha serin ve verimli çalışıyor.

Dediğim gibi aradaki fiyat farkına kesinlikle değmez.

Daha çok fazla oyun deneme şansım olmadı. Fakat özellikle merak ettiğiniz bir oyun varsa deneyebilirim.

Daha çok fazla oyun deneme şansım olmadı. Fakat özellikle merak ettiğiniz bir oyun varsa deneyebilirim.
Öyle aman aman çok merak ettiğim bir oyun yok youtube üzerinde falan fps testleri mevcuttur illaki ama fivem fps testi bulamadım hiç eğer oynuyorsanız onu merak ediyorum sadece.

Öyle aman aman çok merak ettiğim bir oyun yok youtube üzerinde falan fps testleri mevcuttur illaki ama fivem fps testi bulamadım hiç eğer oynuyorsanız onu merak ediyorum sadece.
Bende sunucumuzun açılmasını bekliyorum hocam. Başka bir sunucuya girip test ederim akşam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…