Bütçe
100.000 TL
Tercih meselesi elbette memnunsanız bir sorun yok ama 12 GB VRAM'li 5070 satın alarak yazık etmişsiniz. Hem fiyatına kıyasla performansı düşük hem de RTX 5070 12 GB VRAM'i ile ölü doğmuş bir kart. Keşke forumda konu açıp görüş alsaydınız.

Başka bir problem bunu tetikliyor olabilir mi acaba? Pragmata'yı geçen günlerde bitirdim 12 saatte bitti oyun hiç çökmedi 9070XT'de.

Konu açtım zaten. Ben kartı 1080p de kullanıyorum yenı nesıl oyunlarda 12VRAM yetıyor bana.

Konu açtım zaten. Ben kartı 1080p de kullanıyorum yenı nesıl oyunlarda 12VRAM yetıyor bana.

Herkes 9070 al dedi ama kart benım ıcıme sınmedı eger sorunlu gelseydi ugrasmak istemezdım. AMD tabanlı laptop satın almıştım. Başıma gelmeyen kalmamıştı o yüzden onyargılıyım AMD'ye.

Başka bir problem bunu tetikliyor olabilir mi acaba ? Pragmata'yı geçen günlerde bitirdim 12 saatte bitti oyun hiç çökmedi 9070XT'de.
Bilemiyorum, oyun 3D Render cihazınının bağlantısının koptuğunu söylüyor, GPU hatası işte bildiğin. Undervolt falan da yok, kartım da PowerColor'un tepe modeli Red Devil. Öyle giriş seviyesi bir kart da değil hani. Bu sorunlar son zamanlarda olmaya başladı, aldığımdan beridir ilk defa bu kadar sorun yaşadım.

Kaç kere de sürücü silip yükledim ama işe yaramıyor.

Herkes 9070 al dedi ama kart benım ıcıme sınmedı eger sorunlu gelseydi ugrasmak istemezdım. AMD tabanlı laptop satın almıştım. Başıma gelmeyen kalmamıştı o yüzden onyargılıyım AMD'ye.

Normalde bende 2070s vardı. Kartlara zam gelecek diye satın aldım. Yoksa alasım yoktu benim. 31 bine aldım Amazon'da 12 ay taksitli.

Bilemiyorum, oyun 3D render cihazınının bağlantısının koptuğunu söylüyor, GPU hatası işte bildiğin. Undervolt falan da yok, kartım da PowerColor'un tepe modeli Red Devil. Öyle giriş seviyesi bir kart da değil hani. Bu sorunlar son zamanlarda olmaya başladı, aldığımdan beridir ilk defa bu kadar sorun yaşadım.

Dump falan düşüyor mu onlara baksana detaylı olarak illaki vardır neyin çöktüğüne dair.

Bilemiyorum, oyun 3D Render cihazınının bağlantısının koptuğunu söylüyor, GPU hatası işte bildiğin. Undervolt falan da yok, kartım da PowerColor'un tepe modeli Red Devil. Öyle giriş seviyesi bir kart da değil hani. Bu sorunlar son zamanlarda olmaya başladı, aldığımdan beridir ilk defa bu kadar sorun yaşadım.

Kartı ne zamandan beri kullanıyorsunuz?

Normalde bende 2070s vardı. Kartlara zam gelecek diye satın aldım. Yoksa alasım yoktu benim. 31 bine aldım Amazon'da 12 ay taksitli.

Mesela arkadasım 9060XT aldı 16 GB versiyonunu. Kart 2 kere sorunlu geldi epey ugrastı. AMD benim gozumde sans oyunu gibi sorunsuz modeli gelirse cok guzel kart.

Mesela arkadasım 9060XT aldı 16 GB versiyonunu. Kart 2 kere sorunlu geldi epey ugrastı. AMD benim gozumde sans oyunu gibi sorunsuz modeli gelirse cok guzel kart.

Ben performanstan cok stabiliteye önem veriyorum.

Anladım, nihayetinde sizin tercihiniz, sizin kararınız. 1080p için zaten fazlasıyla yeterli bir kart 5070.