Fabrikadan üretim hatalı bir ekran kartına denk gelmiş. Dikkat edin yazılımsal değil direkt fabrikadan sorunlu üründen bahsediyorum. Kusurlu ürün yani. Üretim hatasını her markada gördüğümüz için ben kendi adıma normal karşıladım. Üretim sorunlu olsa zaten dünya genelinde AMD'nin nasıl linçleneceğini, tüm teknoloji kanallarında haber olarak paylaşılacağını tahmin etmek güç değil. Size tek verebileceğim tavsiye yabancı kaynaklara gözatın. Gerekirse yabancı kaynaklarda konu açın. Aksi halde taraflı yönlendirilmeniz içten bile değil. Bu sadece ekran kartında değil her üründe geçerli bu arada.
Öncelikle herkese iyi akşamlar ve iyi sosyaller dilerim. Yıl başında sistem dizmek kafama girmişti. Ben de son nesil, beni 5–10 yıl götürecek, asla parça değişimi yapmayacağım bir sistem toplamaya karar verdim. Daha önce birçok konu açmıştım zaten. Değerlendirdim ve 9800X3D ile 9070 XT’li bir sistem topladım. Ekran kartımı 3 ayda alabildim fakat 4. ayda ancak toplayabildim.
Aşırı ısındığını hiç fark etmemiştim, taa ki bir gün “şak” diye kapanana kadar. Testler vs. yaptım, ekran kartının fazlasıyla kusuru vardı. Ben de aldığım yere, Sinerji’ye, mail gönderdim. Servis bölümünden “şunu...
Aşırı ısındığını hiç fark etmemiştim, taa ki bir gün “şak” diye kapanana kadar. Testler vs. yaptım, ekran kartının fazlasıyla kusuru vardı. Ben de aldığım yere, Sinerji’ye, mail gönderdim. Servis bölümünden “şunu...
- UmutErds
- 9070xt amd amd 9000 sinerji süreç thh
- Forum: Web ve Mağaza Alışverişlerinde Yaşanan Sorunlar