RTX 5070 vs RX 9070 XT

Bütçe
36000

NVIDIA da son zamanlarda çok da sorunsuz gibi durmuyor. Eksik ROP'lar, 5000 serisinde yaşanan sorunlar, yeni çıkan driver sorunları... AMD ise özellikle son yıllarda bayağı geliştirdi kendini. Kendimi bildim bileli AMD kullanıyorum ve en ufak sorun yaşamadım, render alırken de oyun oynarken de.

Ayrıca 9070 XT, UV ve OC ile RTX 5080'e yakın; hatta bazı durumlarda 5080'den üstün bir performans sunabiliyor, söylemek istedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Nvidia da son zamanlarda çok da sorunsuz gibi durmuyor.

Son zamanlarda işte o da ne kadar genele yayılmış ve kaç aydır problem var? AMD'de çok sık yaşanıyor oysa. Ben bu saatten sonra AMD tercih etmezdim sıkıldım artık. İsteyen gidip alabilir sonuçta aynı şeyleri yaşayacak diye bir şey yok ama genel olarak Nvidia her zaman yazılımsal olarak çok daha stabil oldu. O yüzden üst seviye ekran kartlarında Nvidia tercih edilmeli diye düşünüyorum.

Eksik donanımla mı gelsin ekran kartım? Siyah ekran problemleri mi yaşayayım? Sürücü problemleri mi yaşayayım? Güç konektörüm mü erisin?

Hocam herkes bir şey söylüyor internete baktım doğru düzgün bir şey çıkmadı. Anladığım kadarıyla AMD kullanıyorsunuz. Bu son çıkan ekran kartlarında yazılım hataları bitti deniyor ama okuduğum kadarıyla devam ediyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…