RTX 5070 vs RX 9070 XT

Bütçe
36000
Intel sorunsuzluktur dedikten sonra bilgi seviyenin ne kadar yerde olduğunu fark ettim benim hatam...

NVIDIA çok iyi AMD alınmaz (!).

@DarthVader, bu nasıl bir bilgisizlik seviyesi? Bu nasıl bir düşmanlık? Siz seviye atlamışsınız. Biriniz siyasete döndürüyor, birisi saçma sapan düşmanlık ile yaklaşıyor. Sanki NVIDIA hiç sorun yok gibi bir de AMD konularını sıralamışsınız. Şaka gibi... Fanboy adam doğruyu söyleyeni fanboylukla suçluyor, güzel psikoloji.

Cyberpunk 2077 çökme mevzusunu bizzat kendim yaşadım ve konusunu da açmıştım. Çözemeyince oyunu sildim. Kullandığım kartta RX500 gibi fosil kart değil 4070 Ti super kullanıyorum.
Reddit kullanıcısı sorun yaşanan sürücüleri yazmış ve rezalet durumda NVIDIA.

AMD kartı olsaydı Recep Baltaş gelip "Sonra neden AMD önermiyoruz?" yazardı.

Eski kart fark etmiyor ki, 1660S kullanıyorum o sürücüde dümdüz 40FPS falan almaya başladım oyunlarda, NVIDIA gerçekten saçmalamaya başladı bu aralar.

Ek olarak çok fazla topu dikti hatası alıyorum, TLOU oynarken oyunu oynayamadım bile, crash verip durdu.
Sonra 1 kere topu dikti verdi oyunu daha açamadım.

Mesela ben tek tuşla çalıştırıp 6-7 saat aralıksız 180-200FPS TLOU1 oynamıştım 6800XT ile ama AMD kullanıcıları rahat oyun oynayamaz ki tek tuşla oyun oynayamamalı onlar.
Eskiden yaşadığınız hurda kartlar ile şimdiki kartları karşılaştırmayın komik gözüküyor. Akıllı bir NVİDİA fanboyu bile AMD'yi sever yoksa fiyatların hali ne olur görüyoruz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…