Bütçe
36000
WattMan hatası alıp ekran gelip gittiğinde yeni çıkan beta olan bir sürücüyü kurup oyunda sorun yaşayıp acaba sorun oyunda mı? Sürücüde mi? Bilemediğinde ve sürekli sürücü kurup kaldırmak zorunda kaldığında Millet Nvidia DLSS ile uçtuğunda (AMD daha geride) bu AMD önerenler açtığın yardım konularına bakmayacak! Ben o zaman AMD alınır mı? Alınmaz mı? Diye sormayı, işte seni o zaman göreceğim. He he he :)

Eskiden AMD kullanmış birisi...

NVIDIA ve Intel sorunsuzluktur geç rahat et.

Eğer AMD alırsan DDU'yu çok fazla kullanacaksın. Haberin olsun. Oysa Nvidia'da öyle mi? Nvidia uygulaması üzerinden kur diyorsun kuruyor ve bitti bu kadar. AMD'de ise güvenli moda gir DDU'yu aç sürücüyü sil bilgisayarı yeniden başlat bu arada Windows'un sürücüyü yüklemesine sinir ol. Yeni sürücüyü kur o da sorunlu çıksın ve wattman sorunu yaşa. AMD sürücülerinde hep şöyle yazar non-WHQL Nvidia direkt WHQL sürücü çıkartıyor.
Intel sorunsuzluktur dedikten sonra bilgi seviyenin ne kadar yerde olduğunu fark ettim benim hatam...

RX 9070 XT ekran kartında donma sorunu

RX 9070 XT Ekran kartı kullanımı anlık olarak düşüyor

RX 9070 XT sistemde oyun oynarken ekran kapanıyor

amd_radeon_rx_7800_xt_issues

RX 7700 XT keeps crashing pc and the only thing the even viewer says is "previews shutdown was unexpected"

AMD RX 7900 XT ISSUES WITH CRASH, FREEZING, STUTTERS

GPU - AMD RX 6900XT Issues - Help

Evet bu konulardaki insanlar boşa yalan sıkıyor daha fazla uzatmayacağım her şey tozpembe değil ekran kartını kullandıktan sonra belli oluyor 17 yıldır PC kullanıyorum başkasının lafına göre iş yapmam @Recep Baltaş ile alakası yok oda bu konudan muzdarip olduğu için 5070 önermiş zaten.

NVIDIA çok iyi AMD alınmaz (!).

@DarthVader, bu nasıl bir bilgisizlik seviyesi? Bu nasıl bir düşmanlık? Siz seviye atlamışsınız. Biriniz siyasete döndürüyor, birisi saçma sapan düşmanlık ile yaklaşıyor. Sanki NVIDIA hiç sorun yok gibi bir de AMD konularını sıralamışsınız. Şaka gibi... Fanboy adam doğruyu söyleyeni fanboylukla suçluyor, güzel psikoloji.

Cyberpunk 2077 çökme mevzusunu bizzat kendim yaşadım ve konusunu da açmıştım. Çözemeyince oyunu sildim. :D Kullandığım kartta RX500 gibi fosil kart değil 4070 Ti super kullanıyorum.
Reddit kullanıcısı sorun yaşanan sürücüleri yazmış ve rezalet durumda NVIDIA.

Desktop Screenshot 2025.04.02 - 23.36.33.09.webp

Cyberpunk 2077 çökme mevzusunu bizzat kendim yaşadım ve konusunu da açmıştım. Çözemeyince oyunu sildim. :D Kullandığım kartta RX500 gibi fosil kart değil 4070 Ti super kullanıyorum.

Eki Görüntüle 137303
AMD kartı olsaydı Recep Baltaş gelip "Sonra neden AMD önermiyoruz?" yazardı. 🫠

Eki Görüntüle 137303

Eski kart fark etmiyor ki, 1660S kullanıyorum o sürücüde dümdüz 40FPS falan almaya başladım oyunlarda, NVIDIA gerçekten saçmalamaya başladı bu aralar.

Ek olarak çok fazla topu dikti hatası alıyorum, TLOU oynarken oyunu oynayamadım bile, crash verip durdu.
Sonra 1 kere topu dikti verdi oyunu daha açamadım.

Eski kart fark etmiyor ki, 1660S kullanıyorum o sürücüde dümdüz 40FPS falan almaya başladım oyunlarda, NVIDIA gerçekten saçmalamaya başladı bu aralar.

Ek olarak çok fazla topu dikti hatası alıyorum, TLOU oynarken oyunu oynayamadım bile, crash verip durdu.
Sonra 1 kere topu dikti verdi oyunu daha açamadım.
Mesela ben tek tuşla çalıştırıp 6-7 saat aralıksız 180-200FPS TLOU1 oynamıştım 6800XT ile ama AMD kullanıcıları rahat oyun oynayamaz ki tek tuşla oyun oynayamamalı onlar. 🙁
Eskiden yaşadığınız hurda kartlar ile şimdiki kartları karşılaştırmayın komik gözüküyor. Akıllı bir NVİDİA fanboyu bile AMD'yi sever yoksa fiyatların hali ne olur görüyoruz...