Yav 8-9 kişi bir olmuş doğru söyleyenlerin linçliyor. Bak kardeşim. Ben daha ucuza daha çok FPS almak için kas gücü VRAM'i yüksek 6700 XT almıştım. Bozuk çıktı değiştirdim, aldığım kişiden toplu vardı. Sonra iade edip sıfıra RX 6700 aldım. Allah kahretsin yine aynı sorunu yaşadım.
Bunu da iade ettim. Sonra sıfıra 4060 aldım. 3 ay bir şey yoktu sonra yine stuttering yaşamaya yine başladım. Ben ilk 1650 kullandım sonra 2060 Super buraya kadar hiçbir sıkıntı yok. Ama ne zaman o AMD kartı alıp taktıysam bilgisayarım bir daha eskisi gibi olmadı. Değişmediğim tek PSU kaldı yarın öbür gün alacağım olmazsa PC'yi emekli edeceğim. Bak kas gücü ve VRAM için AMD alma alma alma. Sağlam da çıkabilir ancak paranı yakma ihtimalinde var. Her sefer aynı terane yok bu sefer sıkıntı yok, yok 50.000 XT serisi sağlam bir şeyi yok alma. (eğer aldıysan sağlam çıktıysa inzivaya çekilip yüce tanrına 1 ay boyunca ibadet et.)
Allah belanı versin AMD.
Kanka, AMD-NVIDIA test videosu izledim.
AMD daha çok FPS veriyor.
Kanka ucuza kas gücü, VRAM diyorum.
Mfg çöp ehehe. FSR görüntüyü çöp ediyor, akıcılığa faydası yok sadece rakam artırıyor ama olsun ucuza bol FPS ehehegeh.
Uzun lafın kısası:
X: Abi hangi AMD kartı aldıysam sorun yaşıyorum çözüm ne?
Y:
ben sorun yaşamadım ehehege.
Sorun başka şeydedir. Tanrım AMD'ye laf edemezsin.
X: Abi NVIDIA da siyah ekran oluyor kablo yanıyor.
Y: Evet seni anlıyorum her insan hata yapar, NVIDIA da yanlışlar yapıyor.
Not: Aramızdaki fark bu. Yaşadığımız sorunların çözümünü bilmiyorsanız susun. Bu arada mfg teknolojisi Single Player oyunlar için bir velinimet. Öyle FSR fg gibi sadece rakam artırmıyor. Niye linçlendi bu kadar anlamadım. Akıcılığa faydası var mı? Var.